Julkaistu
08.06.2021
Oulussa isketään mielenkiintoinen ammattinyrkkeilyäilta 3.7.2021!

Mukana on SM-ottelu Laine vs Kanninen, mutta mukana on myös kovia debytantteja.

Rahakehiin Oulussa on siirtymässä Dmitri Tretyak ja Amin Nuri, molemmilla heistä on kova kokemus Olympiatyylin puolelta.

Nyt esittelenkin Dmitri Tretyakin lyhyesti:

Dmitri on 29 -vuotias ottelija, jonka kokemus nyrkkeilykehistä on kovaa luokaa.

Dmitri on kotoisin Ukrainasta, Suomeen hän saapui pienenä poikana äidin mukana.

Kotkassa asustellessaan Dmitri pääätyi nyrkkeilysalille ja nyt ura ammattikehissä on tälle matkalle lähes luonnollista jatkumoa!

Dmitri aloitti nyrkkeilyn 10 -vuotiaana, vajaan parin vuoden harjoittelun myötä hänestä tuli kilpanyrkkeilijä, itseasiassa hyvinkin menestynyt kilpanyrkkeilijä.

Vuonna 2014 Dmitri kuului maajoukkueen vakiokalustoon päästen ottamaan osaa koviin kansainvälisiin A-luokan turnauksiin.

Matkalle mahtui mm: Olympiakarsinnat, EM -kisat, GeeBee, Tammer ym...

KV -turnauksista Dmitri iski itsensä mitalikantaan poikkeuksetta. SM -kisoistakin on mainittava kultainen mitali niin junnusarjoista, kuin yleisestä sarjasta.
Lopulta Dmitri iski Olympiatyylin puolella 136 -ottelua, joista voittoja peräti 101. Lukemat ovat kovat, sillä nyt ei ole bokrattu vain kyläkisoissa

Ura Olympiatyylin puolella jatkui aina vuoteen 2017.
Ura päättyi sitkeään jalkavaivaan.
Dmitrin joutui kärsimään pitkään jalkapäydän ongelmista, lopulta tilanne oli niin paha, että jalka oli leikattava.
Sairastelu sattui sikäli pahaan rakoon, että Dmitrillä oli sovittuna reissu Usa:han, jossa tietenkin tarkoitus näyttää osaamistaan kehässä. Kaikki tähätäsi ammattinyrkkyyn, mutta loukkaantuminen siirsi haaveita ammattinyrkkeilystä.

Nyt, vuonna 2021 Dmitri on kuitenkin valmis rahakehiin.
Jalka on kuntoutunut ja kunto nousee päivä päivältä harjoitussalin uumenissa, kuten myös lenkkipolulla.

Odotukset menestymisestä onkin syytä asetettaa korkealla, sillä Dmitri ei ole menossa jäähdyttelemään. Ajatuksena on harjoitella määrätietoisesti ja nuosta askel kerrallaan kohden kovempia otteluita. Tulevaisuus näyttää mitä Dmitri tulee vielä saavuttamaan!
Onnea matkaan Dmitrille. Hänet tullaan näkemään jatkossa keskisarjan painoissa, joskin debyytti otellaan -74 kilon painoissa.