Julkaistu
29.08.2022
Otetaas pieni kurkistus raskaansarjan tuleviin otteluihin!
Sun 4, Sep - Crypto.com Arena, Los Angeles
Andy Ruiz 34-2-0 VS Luis Ortiz 33-2-0

Charles Martin 28-3-1 VS Devin Vargas 22-7-0

Los Angelesissa kehään nousee entisiä mestareita ja haastajia. Pääottelussa Californian Andy Ruiz tulee kohtaamaan Kuuban Luis Ortizin.
Molemmilla on voitot edellisistä matseistaan ja molemmat ottivat myös lukua niissä otteluissa.
Andy kohtasi Chris Arreolan 5/2021 napaten pistevoiton, mutta joutui luvulle itsekin erässä 2.
Ortiz kohtasi edellisessä ottelussaan vasenkätisen Charles Martinin ja myös Ortiz otti pariin kertaan luvut. Ortiz voitti matsin TKO 6, mutta iskunkestävyyden osalta Ortix ei vakuuttanut.
Hän on kovaa iskevä ja vasuri, mutta Andy kehään yleisenä suosikkina.
Molemmat kaverit ovat osoittaneet hyvää tekemistä youtube klipeillään, joten mielenkiintoinen koitos tästä tulee. Veikkaan jopa yllätysmahdollisuutta jo ikääntyneelle Ortizille. Hän on vaarallinen edelleen.

Ex-mestari Charles Martin nousee myös kehään tässä tapahtumassa, hänen on palattava voittokantaan, mikäli hän miele vielä otella suuremmissa otteluissa.
Nyt kovaa iskevä Martin tulee kohtaamaan varsin tuntemattoman Devin Vargasin.
Devin Vargas on Ohiosta, recordissa jokunen nimimies, mutta esim: Andy Ruiz tyrmäsi hänet eka erässä vuonna 2018.

Fri 16, Sep - Montreal Casino, Montreal
North American Boxing Federation Heavy
Arslanbek Makhmudov 14-0-0 VS Carlos Takam 39-6-1

Venäjältä lähtöisin oleva, Kanadassa asusteleva Arslanbek Makhmudov tulee kohtaamaan kokeneen Carlos Takamin. 197 -senttinen Makhmudov on toistaiseksi tyrmännyt jokaisen vastustajansa ammattikehissä.
Takam on ollut urallaan MM -ottelussa asti, mutta ikävä kyllä hävinnyt uransa merkittävimmät ottelut.
Hän näyttää olevan parhaillaan Joe Joycen sparraria, joten hyvää treeniä ison kaverin kanssa on tarjolla. Joyce valmistautuu parhaillaan Joseph Parkerin kohtaamiseenn.

Fri 16, Sep - Nykoebing Falster Hallen, Nykoebing Falster
heavy
Kem Ljungquist 13-0-0 VS Chris Thompson 12-2-1

Tanksan kaksimetrinen vasuri Kem Ljungquist iskee Syyskuussa. Hän tulee kohtaamaan Etelä-Afrikan Chris Thompsonin. Myös Thompson on vasuri ja osaksi tästä syystä Järvenpään Samuli Kärkkäinen sai Tanskaan leirikutsun. Samuli on useamman viikon Ljungquistin sparrarina.


Sat 17, Sep - Emperors Palace, Kempton Park
heavy
Kevin Lerena 27-1-0 VS Mariusz Wach 36-8-0

Etelä-Afrikan vasuri Kevin Lerena on noussut jokunen matsi sitten raskaaseen sarjaan. Aiemmin mies otteli cruiserissa nousten IBO -liiton mestariksi asti.
Lerena on ottanut keskytysvoittoja neljässä edellisessä ottelussaan, jokunen tunnettu nimi oli tässäkin joukossa mukana.

Nyt Lerena tulee kohtaamaan ison kaveri, sillä vastaan tulee Puolan 202 -senttinen ikämies Mariusz Wach. Mariusz Wach nousee kehään kahden tappion siivittämänä, joten vaikea on tilanne.

Sat 24, Sep - Manchester Arena, Manchester

WBC Silver Heavy
WBO International Heavy
WBO Inter-Continental Heavy
Joe Joyce 14-0-0 VS Joseph Parker 30-2-0

Manchester Arenalla nähdään kovanluokan kohtaaminen, kun Lontoon 36 -vuotias "Juggernaut" Joe Joyce saa vastaansa Uuden Seelannin Joseph Parkerin.
Molemmat miehet ovat olleet kovassa vireessä edellisissä otteluissaan, joten jännä matsi on tulossa.

Parker oli aikoinaan maailmanmestari, kuten myös MM -haastajana. Hän haastoi Anthony Joshuan vuonna 2018 kärsien selkeän tappion pistein.
Nyt kuitenkin uskon, että 30 -vuotiaalla Parkerilla on tilaisuus loistaa. Joyce on todella kova, eikä hän välttele rajua iskujen vaihtoa..ja se voi olla huomattavasti nopeamman, mutta pienemmän Parkerin avain voittoon.


Sat 15, Oct - Barclays Center, Brooklyn

Deontay Wilder 42-2-1 VS Robert Helenius 31-3-0

Tässä se sitten on, monet tätä epälivät, mutta ottelusta on sopimus ja se isketään 15.10.2022 Barclays Centerin kehässä!

Alabaman tyrmääjä Wilder saa nyt vastaansa kovaa kuntoaan viime otteluissa esitelleen Robert Heleniuksen.
Robbe on kaksimetrinen ja riskimpää tekoa kropaltaan kuin Wilder, joten isojen miesten ottelu on tulossa. Wilder on entinen WBC:n mestari, joka on hävinnyt urallaan vain Tyson Furylle, tosin kahteen kertaan.

Wilder saapuu tähän otteluun kahden tappion siivittämä, kun taas Helenius on kolmen ottelun voittoputkessa! Asetelma on hyvä ja molemmat kaverit kippaa poikkeuksellisen kovaa.
Wilderin pommeja on voitettujen otteluiden osalta kestänyt täyden ajan vain yksi mies ja hän oli WBC:n ex-mestari Bermane Stiverne.

Wilder on ollut vuodesta 2020 Malik Scottin valmennuksessa. Hän oli WBC:n mestarina vuosina 2015-2020.
Mitä entisinn mestareihin tulee, niin Robbe on kohdannut ja voittanut heistä useampia, mm:Siarhei Liakhovichin, Samuel Peterin ja Lamon Brewsterin. Jokainen näistä otteluista päättyi ennen täyttä aikaa, joten Robbe ei kuvia kumartele.
Hän on osoittanut olevansa parhaimmillaan, kun panokset on suuret ja haasteet kovia. Robbe on isojen otteluiden mies ja siksi uskonkin, että tämän ottelun jälkeen hänet tullaan näkemään MM -ottelussa!

Robben ja Wilderin kohtaamiseen on tullut tarjolle myös matkapaketti, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Once in a Lifetime!
Lähde mukaan pääkallopaikalle New Yorkin Brooklyn Barcley Centeriin ja näe livenä kun Suomen raskaansarjan nyrkkeilytähti Robert Helenius kohtaa huippuottelussas "The Bronze Bomber" Deontay Wilderin.

Tutustu matkapakettiin alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ.


Toimi nopeasti, sillä liput viedään käsistä.


Ammattinyrkkeily.net