Julkaistu
10.07.2022
9.7.2022 O2 Arena, Greenwich
vacant World Boxing Association International Heavy Title
Derek Chisora 117.1 32-12-0 vs Kubrat Pulev 113.4 29-2-0
Voittaja:
112-116 | 116-114 | 116-112

Lontoossa nähtiin jälleen kerran ruudinkäryinen uusinta, kun Derek Chisora kohtasi Kubrat Pulevin.
Chisora saapui otteluun kolme tappiota niskassaan, mutta vastuskin on ollut niissä todella kovaa.
(Parker*2, Usyk)

Itse veikkasin ennalta, että Pulevin kovuus ja taito kantaisivat voittoon..toisin kävi.

Odotetusti Chisora aloitti heti rajulla tyylillään. Hän löi paljon, otteli aggressiivisesti kohdistaen iskujaan myös Pulevin vartaloon.

Chisora otti ohjia haltuun ja nappasi alun eriä nimiinsä, matsi kutenkin meni todella tasaiseksi ja tässä iskettiin rajusti yhteen.
Puleville tuli haavat molempiin silmäkulmiin, osa ehkä Chisoran otsa edellä hyökkäämisistä..mutta kaikesta huolimatta Chisora osui näyttäviä osumia läpi ottelun. Etenkin laajakaarinen takakäsi upposi useimmiten, vaikka Pulev ei siitä juuri horjahdellut. Hyviä ja kovia osumia yli 117 -kiloiselta Chisoralta.
Chisora horjahteli köysiin erässä kahdeksan, kun Pulevin oikea uppari tavoitti hänen leukansa. Hyvin DelBoy taisteli ja kykeni vastaamaan Pulevin rynnistykseen.
Kova ja vauhdikas ottelu, jossa molemmilla oli hetkensä.
Miehet iskivät ensikertaa yhteen vuonna 2016, silloin Pulev vei ottelun pistein. Katsotaan tuleeko tästä kolmas kohtaaminen tulevaisuudessa.

Molemmat kaverit ovat olleet vuosikaudet huipun tuntumassa ja päässeet MM -otteluun asti, mutta maailmanmestarit ovat olleet toistaiseksi voittaneet nämä kohtaamiset

Ammattinyrkkeily.net