Julkaistu
31.03.2022
Pro Boxing Team Finland ry marssittaa jälleen toukokuussa kärkinyrkkeilijänsä kehään ja AlfaTV katsojien ihasteltavaksi, kun sunnuntai-iltana 22.5.2022 järjestetään ammattinyrkkeilytapahtuma Apollo Live Clubilla Helsingin ydinkeskustassa. Apollon kehässä kotiottelijoina esiintyvät ainakin Samuli "Lalonde" Kärkkäinen (14-1, 7 KO), raskaansarjan tyrmääjä Mika Mielonen (3-0, 3 KO), välisarjan Amin Nuri (2-1, 1 KO) sekä ammattilaisdebyyttinsä iskevät joulukuussa amatöörien Suomen mestaruuden (75kg) voittanut Henri Malmström sekä helmikuisessa Vantaa Boxing Nightin -näytösottelun kautta ammattilaissopimuksen saanut nokialainen Ivan Perälä. Vauhdikkaan kolmetuntisen nyrkkeilylähetyksen aikana nähdään illassa myös muita kotimaisia ammattinyrkkeilijöitä.

Samuli Kärkkäinen on aloittanut ammattilaisuransa joulukuussa 2016 Salossa ja on iskenyt 15 ottelun mittaisella urallaan kaikkiaan 14 voittoa. Ainoa tappio on tullut hajaäänituomiolla SM-titteliottelussa loppuvuodesta 2019 ja sen jälkeen Kärkkäinen on ehtinyt iskemään neljä perättäistä keskeytysvoittoa. Helmikuussa Kärkkäisen ottelu peruuntui viime hetken sairastumiseen, mutta nyt järvenpääläisnyrkkeilijä on jälleen toipunut täyteen iskukuntoon.

Mika Mielonen aloitti rakettimaisen nousunsa raskassarjassa kesäkuussa 2021. Raamikkaan iskijän kaikki kolme tähän astista ottelua on päättyneet jo ensimmäisessä erässä tyrmäysvoittoon, kun milloin kova vartaloisku on murtanut vastustajan kylkiluita ja milloin kova osuma vastustajan päähän on pakottanut kehätuomarin laskemaan luvun kymmeneen tyrmäyksen merkiksi. Jatkuuko tyrmäysputki toukokuussa?

-Katsojat löysivät hienosti helmikuussa AlfaTV:llä televisioidun nyrkkeilyillan ja tuon tapahtuman jälkeen AlfaTV:n kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel siitä, että jatkossakin Pro Boxing Team Finlandin nyrkkeilyiltoja televisioidaan suorana valtakunnallisella kanavalla juurikin AlfaTV:n toimesta. "Vanhoista" kasvoista Kärkkäinen, Mielonen ja Nuri luovat vahvan pohjan nyrkkeilytapahtumalle ja debytantit Malmström ja Perälä tuovat uutta vauhtia ja väriä koko tiimin toimintaan ja samalla siis uutta katsottavaa myös faneille. Erityisesti SM-kultamitalisti Malmströmin tallisopimus osoittaa, että Pro Boxing Team Finlandiin on imua menestyneistä amatöörinyrkkeilijöistä, taustoittaa promoottoritallin matchmaker Markus Lammi.

-Lupaan, että tulevassa tapahtumassa panostetaan entistä enemmän vastustajien tasoon ja showhun. Vastustajaneuvottelutkin ovat jo käynnissä ja toivon mukaan ensimmäisten otteluparien vastustajatkin voidaan julkaista parin viikon sisään, pohtii matchmaker Markus Lammi.

Pro Boxing Team Finlandin järjestämä ammattinyrkkeilyilta Apollo Live Clubilta televisioidaan suorana AlfaTV:llä sunnuntaina 22.5.2022 klo 19-22. Lipunmyynti TicketMasterissa alkaa huhtikuun alkupuolella.


Ammattinyrkkeily.net