Julkaistu
19.11.2021
Ammattinyrkkeilytalli Pro Boxing Team Finland on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen kansainvälisen nyrkkeily- ja mediayrityksen Probellumin kanssa. Kyseessä on monivuotinen yhteistyö- ja yhteispromootiosopimus, joka takaa kullekin vuodelle useamman ottelutapahtuman suomalaistallin ottelijoille Suomessa.

Probellum on uusi toimija ammattinyrkkeily-yhteisössä, mutta sillä on kuitenkin kokenut ja osaava johto, sillä sen ”presidenttinä” toimii yhdysvaltalainen Richard Schaefer. Schaeferilla on meriittinään vankka kokemus ammattinyrkkeilystä, sillä hän on toiminut promoottorin roolissa kaikkiaan yli 500 ammattinyrkkeilyillassa 2000-luvulla toimien myös aivan maailman suurimpien nyrkkeilytähtien ja –tapahtumien taustalla. Probellumiin Schaefer on onnistunut jo nyt hankkimaan nykyisistä tai entisistä maailmanmestareista muun muassa Badou Jackin (Ruotsi), Nonito Donairen (Filippiinit), Regis Prograisin (Yhdysvallat), Ricky Burnsin (Skotlanti) ja Paul Butlerin (Englanti).

Pro Boxing Team Finlandin ja Probellumin ensimmäinen yhteispromootiotapahtuma järjestetään Vantaalla 5.2.2022, kun Pro Boxing Team Finland marssittaa oman ”tykistönsä” Myyrmäen Urheilutalon kehään. Vantaalla Samuli ”Lalonde” Kärkkäinen (14-1, 7 KO) iskee pääottelussa 8-eräiseksi suunnitellun kamppailun, jolla 30-vuotias järvenpääläinen tavoittelee nousua alemman raskassarjan (90,7kg) EU-haastajalistalle.

-Tallillemme yhteispromootiosopimus Probellumin kanssa on iso onnistuminen ja kunnianosoitus oikein tehdystä työstä ja kontakteista. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme ensimmäisenä suomalaispromootiona julkaista näin ison ja merkittävän sopimuksen. Uskon, että yhteistyö Probellumin kanssa on tärkeä tekijä tallillemme ja nyrkkeilijöillemme, ja samalla myös koko suomalaiselle ammattinyrkkeilylle, kun pyrimme tarjoamaan nyrkkeilijöille parhaat mahdolliset askelmerkit kohti isompia otteluita. Järjestämisvastuu illoista säilyy toki meidän ydinryhmällämme, mutta saamme merkittävää taloudellista apua iltojen tekemiseen sekä myös kansainvälistä näkyvyyttä ja kontakteja, kommentoi promoottori Juho Tolppola.

Vantaa Boxing Night 2022 –tapahtuman ohjelmassa on näillä näkymin ainakin 7 ottelua. Edellä mainitun Samuli Kärkkäisen lisäksi kehässä nähdään muun muassa Janne Rantasen ja Mathias Eklundin välinen uusintaottelu sekä kotikehäläisinä ainakin Mika Mielonen, Dmytro Tretyak ja Amin Nuri. Illan muista kotikehäläisistä ja vastustajista Pro Boxing Team Finland tiedottaa joulukuun aikana.

Vantaa Boxing Night 2022 –tapahtuman liput ovat myynnissä ticketmaster.fi –sivustolla alkaen hintaan 17,50e (seisomapaikat) ja 28,00e (istumapaikat) + mahdolliset tilaus- ja toimituskulut.

Tästä Probellum kotisivuille:

https://probellumnews.com/

Ammattinyrkkeily.net