Julkaistu
05.10.2021
Helenius kohtasi Puolan Adam Kownackin ensikertaa 7.3.2020, tuloksena upea voitto ennen täyttä aikaa.
Miten on uusinna laita? Kykeneekö Robert jälleen voittoon vai nähdäänö kehässä uudelleen syntynyt Kownacki?

Robert on hionut kuntoaan Alabaman auringon alla, hän on ollut Wilderin sparrarina, mutta leirille on tuotu myös lyhyempiä kavereita imitoimaan Kownackin rajusti hyökkäävää tyyliä.

Ottelu on onneksemme tilattavissa Viaplayn palvelusta, hurjia kertoimia matsehin tajoilee Unibet!
Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy osoitteessa viaplay.fi/ppv.
viaplay.fi/ppvEntäpä Furyn ja Wilderin kolmas kohtaaminen? Wilder on valmistaunut otteluun uuden valmentajansa Malik Scottin avustama. Parivaljakko on sikäli erikoinen, että he ovat myös otelleet toisiaan vastaan vuonna 2014. Wilder tyrmäsi Malik Scottin eka erässä.

Fury ja Wilder kohtasivat toisensa ensikertaa vuonna 2018.
Eka ottelu päättyi ratkaisemattomaan, vaikka Fury otti lukua erissä 9 ja 12. Hän kuitenkin kykeni nousemaan kanveesilta ja taisteli ottelun loppuun.
Fury oli jo aimmin ollut mestarina kukistaessaan Wladimir Klitschkon vuonna 2015. Fury ei kuitenkaan puolustanut titteliään kertaakaan vaan sairastui masennukseen, mukana tulivat alkoholin ja huumeiden sävyttämä surullisempi jakso. Fury ei noussut kilpakeään vuosina 2016-2017, mutta kykeni paluuseen vuonna 2018.
Parin lämmittelymatsin jälkeen Wilder hyväksyi Furyn vastustajakseen ja siitä Wilderin ongelmat sitten alkoivat. Fury on nimittäin iso, peräti 206 -senttinen ja yllättävän ketterä liikkeissään.

Wilder ja Fury iskivät toistamiseen WBC:n tittelistä vuonna 2020. Fury vei ottelun nimiinsä TKO 7 tuomiolla. Wilder otti luvut erissä 3 ja 5, lopulta avustaja heitti pyyhkeen kehään ja hyvä niin. Wilder oli ottamassa pahaa selkäsaunaa väsähtäen kesken ottelun.

Mielenkiinoista on nähdä, missä kunnossa miehet kehään nousevat. Molemmat ovat harjoitelleen varmasti hyvin ja päivän kunto ratkaisee.
Pienikin herpaantuminen saattaa tietää syvää unta, etekin Wilder on iskujen tehon puolesta sarjan pelottavin kaveri. On aivan sama, mitä tuulimyllyä hän käsillään pyörittää, sille teot puhuvat karua kieltään. 42 -voittoa, 41 KO.

Eri asia on, että saako 201 -senttinen Wilder upotettua kovimpia iskujaan taitavan Furyn leukaperiin? Kaikki on mahdollista etenkin teoriassa, sillä Fury on kontannut urallaan useamman kerran ja osuipa Otto Wallinkin pahoja osumia Furyn kohdatessaan.


Fury kuitenkin kehään selvänä suosikkina, odotellaan ottelun alkua!


Vuonna 2020 kirjoitin ennakkoa Heleniuksen ja Kownackin kohtaamisesta, taidan pitää samaan linjaa edelleen:

Helenius kohtaa voittamattoman Kownackin
7.3.2020 Barclays Center, Brooklyn
Heavy
Adam Kownacki 20-0-0 vs Robert Helenius 29-3-0

Voitolla kohden MM -ottelua on kupletin juoni!

Kownacki on nyt rankattuna WBC#6, WBA#3, IBF#3 ja WBO#3!!
Robbe rankattuna mm: WBA#6!!

Kownacki on 191 -Senttinen, hän ei taka-asekelia yleensä ota vaan tulee eteenpäin ja lyö-..mutta sitten se tärkein: Oman näkemyksen mukaan tämä tyyli sopii Robbelle juurikin parhaiten jos hermo, kunto ja leuka vaan kestää prässiä.

Osumia tulee varmasti, mutta hyvä kunto ja tarkka suojaus ja oikeanlainen liikkuminen vähentävät iskujen vaikuttavuutta.

Robben vastaiskut olivat aiemmin myrkyllisiä, niihin kaatuu jokainen, jos hyvin osuu. Nyt tsemppiä Robbelle, paluu juurille tyylillisesti voisi olla kova juttu juuri nyt.

Antaa Kownackin hyökätä, koska se tekee sen 95% varmuudelle anyway..siihen kovia skodeja vastaan?

Tässä se helpoin osa-alue..eli kirjoittaa asiasta:)

Tekeminen on toinen juttu, nyt vastassa on kivenkova kaveri maailman huipulta, joka yrittää tosissaan lyödä päätä irti. Uskon silti edelleen, että Robbe pystyy tähän! Kannustan loppuun asti!

Kownackia on lyöty paljon koko uran ajan ja joskus sekin saattaa alkaa näkymään tekemisessä..onko se aika nyt, se selviää. Robbelta tarvitaan anyway 110 % tekemistä ja kovaa asennetta!

Kovuus tosiaan ei ole ollut koskaan Robben ongelma, jokaista matsia mies on lähtenyt voittamaan ja se on yksi syy, miksi miestä arvostan näin korkealle.

Tämän tason matseihin meiltäpäin mennään harvoin, ei etenkään raskaassa sarjassa, joka on ammattinyrkkeilyn kuninkuusluokka.

Toivon, että Robbe etenee tästä MM -otteluun ja tekee historiaa, mutta matsi kerrallaan. Onnea!

Tulevana viikonloppuna sitten rytisee uusintojen merkeissä!! 9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas
Heavy
Robert Helenius 30-3-0 (19KO) vs Adam Kownacki 20-1-0 (15KO)


Illan pääottelussa WBC:n MM-ottelussa nähdään alla mainuttujen kolmas kohtaaminen:
Tyson Fury 30 0 1 vs Deontay Wilder 42-1-1

Unibet korottaa Furyn ja Wilderin kertoimet 30.00 uusille asiakkaille Aikaisin sunnuntaiaamuna MGM Grand Garden -areenalla nähdään Deontay Wilder vs. Tyson Fury: osa 2. Herrat kohtasivat edellisen kerran 1. joulukuuta 2018 historiallisesti tasaääniin päättyneessä matsissa. Kumman tiimissä sinä seisot?

Unibet on korottanut kummankin nyrkkeilijän kertoimet tasalukuun 30.00. Manchesterista kotoisin oleva Fury ja Alabamasta kotoisin oleva Wilder lähtevät kerrointen valossa matsiin samalta viivalta, joten Unibet antaa mahdollisuuden pelaajilleen ottaa betsilleen vakuutuksen. Mikäli asiakkaan ensitalletus on vähintään 30€ ja hänen valitsemansa nyrkkeilijä häviää, maksamme hänelle 3 x 10 €:n ilmaisvetoa. Tämä on ns. WIN WIN -tilanne siis kaikille!
Tämän tarjouksen pariin pääset kuvaa klikkaamalla!MATSIENNAKKO PÄHKINÄNKUORESSA:

Ensimmäinen ottelu 2018 Joulukuussa päättyi harvinaiseen ratkaisemattomaan ja näin molemmat säilyttivät tappiottoman rekordinsa

Monien mielestä Fury olisi ansainnut pistevoiton. Kuitenkin Wilder löi 12. erässä Furyn raskaasti kanveesiin ja hetken näytti että matsi olisi ollut ohi. Kuitenkin Fury nousi kuin kuolleista ja haastoi Wilderia loppuun asti. Ottelun panoksena on WBC-liiton maailmanmestaruus, joka on Wilderin hallussa. Ison lisäpanoksen otteluun tuo se että voittaja isolla todennäköisyydellä pääsee kohtaamaan muiden isojen ammattinyrkkeilyliittojen (WBA, IBF, WBO) mestarin Anthony Joshuan. Tämän ottelun voittaja olisi ns. kiistaton raskaansarjan maailmanmestari.

Onko ottelu ensimmäisen toisinto? Pystyykö pidempi ja nopealiikeinen Fury keräämään osumia suorillaan ja pysymään poissa Wilderin tyrmäävien oikeiden suorien alta?

Onnistuuko Wilder pääsemään lyöntietäisyydelle, jossa hänen tuhoava voimansa pääsee oikeuksiinsa? Ensimmäisessä kohtaamisessa Wilder osui kahdesti luvun laskun arvoisesti, mutta muun aikaa Fury vei ottelua taidolla ja strategialla

Fury palkannut uuden valmentajan toiveena tyrmäysiskujen löytyminen. Sotkeeko valmentaja vaihdos jo hyväksi todettua pakettia?

Wilderin todenäköisin voitto on KO / TKO
Fury todennäköisimmin voittaa pisteillä

Täydellisen matsiennakon pelaajat voivat kuunnella Unibetin Ylilöynti -podcastista. Löydät sen

TÄÄLTÄ

.
Unibetin muut kertoimet:
Ammattinyrkkeily.net