Julkaistu
13.08.2020
Tulossa kovia matseja maailma huipulta!
Alla jokunen taas mainittuna:

22.8.2020 Matchroom Fight Camp, Brentwood
World Boxing Council World Female Light Title
World Boxing Association World Female Light Title
International Boxing Federation World Female Light Title
World Boxing Organisation World Female Light Title
Katie Taylor 15-0-0 vs Delfine Persoon 44-2-0
Kivenkova uusinta kevytsarjassa, Irlannin Katie Taylor kohtaa toistamiseen Belgian Delfine Persoonin. Eka matsi oli todella tasainen ja nyt on sanottava, että Taylor oli useasti hämärän rajamailla. Oli onni, että ottelu oli 10*2 min pituudella, sillä 3 min erät tai 12*2 min olisi tietänyt tappiota Taylorille. Ehkä..tämä nyt taas omaa jossittelua. Persoon kuitenkin kiven kova ottelija, joka on hurjassa kunnossa aina, todella periksi antamaton työmyyrä.
Taylorin olisi luotettava taitoonsa ja vältettävä iskusotaan lähtemistä alusta loppuun. Hyvällä liikkeellä ja tarkalla nyrkkeilyllä Taylor saattaa kyetä selkeään pistevoittoon, mutta Persoon ei ole helposti voitettavissa. Kehä voi käydä Taylorille pieneksi tässä kohtaamisessa ja silloin Persoon on vahvoilla. Hän jaksaa iskeä loputtomasti jos paikka aukeaa.

17 tai 24.10.2020 MGM Grand in Las Vegas USA?
Vasiliy Lomachenko 14-1-0 vs Teofimo Lopez 15-0-0
International Boxing Federation World Light Title

World Boxing Association Super World Light Title
World Boxing Organisation World Light Title
Koko nykyhetken ammattinyrkkeilyn ehkä taitavimpana iskijänä pidetty Ukrainan Lomachenko saa nyt vastaansa nuoren ja kovaa iskevän haastajan nimeltään Teofimo Lopez.
Mestareiden kohtaaminen on aina jännittävä.
Lopezin hetket ovat ehkä ottelun alku puoliskolla, jos hän sattuu osumaan hyvin niin kipeää se tekee.

Ottelun edetessä uskon Lomachenkon taidon olevan liikaa nuorelle Lopezille.

Lopez kohdannee ottelun aikana sellaista taitoa, josta hän ei tule selviämään. Lomachenkon liike on sähäkkää, hän lyö määrällisesti paljon ja on muutenkin liukas liikkeinen. Lomachenko omaa myös uskomattomat reaktiot, joten häneen on vaikea osua yksittäisillä kovilla iskuilla.
Toki kaikki on mahdollista, sillä Lomachenko on miehistä se, kenen listalla on jo yksi tappio. Hän otti myös luvut Jorge Linaresin iskusta vuonna 2018.

Pistevoittoa en Lopezille laittaisi vedonvälityksessä, mutta tyrmäysvoitto heti alkuunsa voi olla mahdollinen ainain teoriassa! Jännittävä matsi on tulossa.


Lopez on IBF -liiton mestari, Lomachenko tuo otteluun WBA:n ja WBO:n tittelit.21.11.2020 World Boxing Council World Welter Title International Boxing Federation World Welter Title Errol Spence Jr 26-0-0 vs Danny Garcia 36-2-0

Ehta välisarjalainen, kovaa iskevä vasuri Errol Spence Jr kohtaa seuraavassa ottelussaan ex-mestari Danny Garcian.
Philadelphian Garcia on ollut mestarina kahdessa painoluokassa, mutta edellisen MM -ottelunsa vuonna 2018 Danny hävisi niukasti Shawn Porterille.

Mestari Spence Jr on Texasista ja hän nousee nyt kehään suosikkina minun papereissani. Garcia on ollut pidemmän aikaa ottelija, jonka matseja olen seurannut mielelläni, mutta nyt hän saattaa kohdata liian taitavan mestarin.
Spence Jr on edelleen voittamaton ja tyyliltään vaikea.

Ammattinyrkkeily.net