Julkaistu
29.07.2020
31.7.2020 ul. Warszawska 144, Radom, Poland
Michal Syrowatka 22-3-0 vs Oskari Metz 11-0-0


Nyrkkeilyn monitoimimies Pekka Mäki on matkannut suojattinsa kanssa Puolaan ja on valmiina nousemaan tulevaan otteluun.

Helsingin voittamaton Oskari Metz tulee kohtaamaan kotikehän Michal Syrowatkan.
Metz kuuluu Mikhail Karpinskin valmennettaviin.

Syrowatka on 32 -vuotias ammattinyrkkeilijä, hän on miehistä selvästi kokeneempi, mutta Oskari Metz on osoittanut aiemmissa otteluissaan kovaa kuntoa, kovuutta ja periksiantamattomuutta. Jännittävä ottelu on tulossa.

Haastattelin Pekka Mäkeä pikaisesti puhelimen välityksellä. Parivaljakko on matkannut ottelupaikalle aamuyölä 29.7.2020 lähteneellä lennolla. Klo 12:00 miehet valmistautuivat pienille päivälevoille ja siitä matka jatkuu kohden illan viimeistelyharjoituksia. Myös Pekka Mäki on harjoitellut tiiviisti ja karistanut peräti 30 -kiloa massaa kehostaan. Isku lähtee edelleen tulisesti, näin Pekka kuvasi fiiliksiiään.

Myöhemmin on toiveissa saada Oskarin videotervehdys sivustollemme ja ensiviikolla saatamme kuulla lyhyesti myös Edis Tatlin kuulumisia.
Edis toipuu parhaillaan olkapään leikkauksesta, mutta mies on ollut jo salilla verryttelemässä. Toipumista ja kuntoutumista tapahtuu jokainen minutti ja kohden EM -ottelun kulkee matka.

Syrowatkan yli 20 -ottelun listalta löytyy nopealla vilkaisulla tuttuja nimiä. Edis Tatlin voittaman Felix Loran kanssa Syrowatka on ottellut täyden 10 erää ottaen pistevoiton. Aiemmin voittamaton Liverpoolin Robbie Davies Jnr kärsi Syrowatkalle uransa ensi tappion vuonna 2017, mutta otti voiton uusinnassa. Robbie Davies Jnr:in muistamme ottelusta Jarkko Putkosta vastaan.
Vuonna 2019 Syrowatka iski EBU-Eu titteliottelussa Tanskan Enock Poulsenia vastaan. Syrowatka kärsi tappion pistein 12 -erän jälkeen. Pitkät ottelut ovat Syrowatkalle tuttuja.

Oskari Metzin uralle tämä on hieno tilaisuus päästä loistamaan, epäilisin että ottelu tullaan iskemään välisarjan painoissa ja sen olen havainnut, että Oskari Metz on kova luu, joka panostaa harjoitteluun tosissaan.

Onnea matkaan Pekka ja Oskari, toivotaan että saamme kuulumisia Puolasta ja kuvaa myös punnituksesta!Ammattinyrkkeily.net