Julkaistu
13.11.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
International Boxing Federation World Heavy Title
World Boxing Organisation World Heavy Title
International Boxing Organization World Heavy Title
Andy Ruiz Jr 33-1-0 vs Anthony Joshua 22-1-0
Heavy
Alexander Povetkin 35-2-0 vs Michael Hunter 18-1-0
World Boxing Council International Heavy Title
Filip Hrgovic 9-0-0 vs Eric Molina 27-5-0
Viaplay näyttää yksinoikeudella 7. joulukuuta nyrkkeilyn raskaansarjan ottelun, jossa Anthony Joshua kohtaa toistamiseen Andy Ruizin Titteliottelussa on pelissä IBF, WBA (Super) WBO ja IBO -liittojen mestaruusvyöt

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut Pohjoismaiset mediaoikeudet Anthony Joshuan ja Andy Ruizin väliseen raskaansarjan maailmanmestaruusotteluun. 7. joulukuuta järjestettävässä ottelussa on jaossa peräti 4 mestaruusvyötä. Tämä on ensimmäinen kerta kun Joshua kohtaa Ruizin kehässä viime kesän yllätyshäviön jälkeen.
Ilta on katsottavissa Viaplayssa PPV-otteluna.

Nyrkkeilymaailma kohtasi kaikkien aikojen yllätyksen viime kesänä kun Andy ‘The Destroyer’ Ruiz (33-1; 22 KOs) pudotti siihen asti voittamattoman Anthony Joshuan (22-1; 21 KOs) Madison Square Gardenissa. Tähän asti brittiottelija Joshua oli voittanut kaikki 22 otteluaan, joista 21 tyrmäyksellä. Joshua vaati uusintaottelua heti välittömästi häviönsä jälkeen. Uusinta nähdään nyt 7. joulukuuta Saudi-Arabiassa. Clash on the Dunes -nimen saanut ottelu tulee olemaan koko nyrkkeilymaailman huomion keskipisteenä.

Joshua vs. Ruiz -ottelu on katsottavissa PPV-otteluna Viaplayssa. Suomessa ottelun hinta tulee olemaan 49,95 €. “Andy Ruiz teki kesällä nyrkkeilyhistoriaa voittamalla Anthony Joshuan. Supertähtien uusintaottelua tullaan seuraamaan kaikkialla maailmassa, joten on upeaa että voimme tarjota tämän elämyksen Pohjoismaisiin koteihin.
NENT Group on näyttänyt kaikki aikaisemmat Joshuan tärkeimmät titteliottelut Viaplayssa, joten on vain luonnollista että olemme mukana todistamassa myös tätä tulevaa ottelua”, sanoo NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga.
Ammattinyrkkeily.net