Julkaistu
08.10.2019
11.10.2019 Palazzohalle, Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany
heavy
Oleksandr Zakhozhyi 12-0-0 vs Kevin Johnson 34-14-1
Ukrainan peräti 206 -senttinen Zakhozhyi kohtaa kuuden erän mittaiseksi kaavaillussa ottelussa Kevin Johnsonin. 40 -vuotias Kevin Johnson oli MM -haastajana kymmenisen vuotta sitten, mutta hävisi Vitali Klitschkolle pistein.
Johnson on kohdannut urallaan kovia nimiä, tyyliltään mies on niin hankala ja liukas, että hänen kanssaan pääosa joutuu iskemään täyden ajan.
Pitkällä uralla on vain kaksi tappiota ennen täyttä aikaa ja ne ovat tulleet Anthony Joshualle ja Kroatian Petar Milasille.
Täyden ajan Johnson on otellut mm:Daniel Duboisin, Andy Ruiz Jr:in, Kubrat Pulevin, Dereck Chisoran ja Tyson Furyn kanssa ja edelleen listalla on reilusti enemmän voittoja kuin tappioita..

12.10.2019 Wintrust Arena, Chicago, Illinois, USA
heavy
Oleksandr Usyk 16-0-0 vs Chazz Witherspoon 38-3-0

Usykille löytyi vastustaja viimetingassa. Vastaan on tulossa 38 -vuotias New Jerseyn Chazz Witherspoon.
Chazz Witherspoon on kokenut iskijä, hän kykenee voittamaan tarkoin valitut vastustajat, mutta nimimiehistä ei voittoja juuri ole. Tappioita on tullut: Tony Thompsonille, Seth Mitchellille ja Chris Arreolalle.
Viime vuosina Witherspoon ei ole nimimiehiä kohdannut.
Chazz Witherspoonin sukulainen on muuten Tim Witherspoon ja hän oli kova kaveri aikoinaan. Terrible Tim nousi maailmanmestariksi asti ja toimi mies myös Alin sparrarina tämän uran loppupuolella. Terrible Tim muistetaan hurjasta oikeastaan, joka kaatoi ukkoa kuin heinää!

Ukrainan Oleksandr Usykin debyytti raskaaseen sarjaan odoteltu keväästä alkaen.
Usykin piti kohdata ensin Carlos Takam, sitten Tyrone Spong..mutta matsit peruutuvat aina vaan. Spongin kohdalla kyse oli dopingtestin tuloksesta ja hänet siirrettiin sivuun.

32 -vuotias Usyk on 190 -senttinen nyrkkeilijä. Hän on varsin ulottuva ja vasenkätinen. Usyk saavutti Olympiakultaa Lontoon kisoista vuonna 2012, ammattikehiin mies siirtyi vuonna 2013.

Ura eteni nopeasti kohden alemman raskaansarjan huippua ja vuonna 2018 Usyk nousi sarjan kiistattomaksi mestariksi. Vuonna 2018 Usyk saavutti myös WBSS -turnauksen voiton.

Viimeisimmässä cruiserin ottelussaan Usyk kohtasi Englannin Tony Bellewin. Usyk otti voiton TKO 8 tuomiolla, mutta Bellew kykeni kuitenkin tasaiseen taistoon tämän supertähden kanssa.18.10.2019 Liacouras Center, Philadelphia, Pennsylvania, USA
heavy
Sonny Conto 4-0-0 vs Steven Lyons 5-5-0

Nuori Philadelphian Sonny Conto iskee vuoden ja koko uransa viidennen ottelunsa.


Hala Sportowa Zeromskiego 9, Sosnowiec, Poland
heavy
Artur Szpilka 22-4-0 vs Fabio Tuiach 29-6-0
Puolan 30 -vuotias Artur Szpilka tavoittelee paluuta takaisin voittojen tielle. Edellisessä ottelussa kolmisen kuukautta sitten hänet tyrmättiin pahasti. Asialla oli Lontoon Dereck Chisora.

26.10.2019 O2 Arena, London
Dereck Chisora 31-9-0 vs David Price 25-6-0
Chisoran piti kohdata tässä illassa Joseph Parker, mutta ex-mestari Parker sairastui ja matsi peruuntui. Viimehetkillä Chisoralle löytyi uusi vastustaja ja hän on Olympia mitalinkin saavuttanut 203 -senttinen David Price.

Liverpool David Price. Iso kokoinen Price on iskenyt viimeisistä kolmesta matsista voitot, edellinen matsi oli Heinäkuun lopulla ja siinä Price otteli hyvin.
Hän on edelleen kovaa iskevä, mutta iskunkestävyys on ollut hänen menestymisensä esteenä. Pricen uran jokainen tappio on tullut ennen täyttä aikaa, mutta siltikin Price saattaa olla yllättävän vaarallinen. Jos Pricen isku osuu hyvin kohdilleen, niin myös Chisora saattaa kontata. Chisora kuitenkin kehään selvänä suosikkina, ihan jo siksi, että hän on valmistautunut jo pidempään tärkeään otteluun ja Price pääsi tähän matsiin pikakomennuksella. Toivotaan, että Price on viettänyt aikaa treenisalilla ja on edes kohtuullisessa kunnossa.23.11.2019 MGM Grand Garden Arena in Las Vegas,
World Boxing Council World Heavyweight Title
Deontay Wilder 41-0-1 vs Luis Ortiz 31-1-0

Voittamaton WBC:n mestari Deontay Wilder kohtaa toistamiseen Kuuban Luis Ortizin!
Miesten eka kohtaaminen oli vuonna 2018, Wilder vei ottelun TKO 10 tuomiolla, mutta oli pahoissa vaikeuksissa vasenkätisen Ortizin kanssa. Katsotaan miten käy uusinnassa. Ortiz on jo 40 -vuotias ottelija, mutta hän saattaa olla vielä kovassa vedossa. Wilder kuitenkin suosikkina kehään, epäilen että Ortiz on parhaat matsinsa iskenyt.7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
International Boxing Federation World Heavy Title
World Boxing Organisation World Heavy Title
International Boxing Organization World Heavy Title
Andy Ruiz Jr 33-1-0 vs Anthony Joshua 22-1-0

Tuleva ottelu on todellä jännittävä!
Joshuan on huhuttu muutaneen harjoittelujaan ja lihasmassaakin on sulateltu..
Joshuan kannalta tärkeintä olisi otella järkevästi, rauhallisesti ja omalla tasolla omia vahvuuksia hyödyntäen. Mikäli Joshua ottelee ulottuvuuden turvin vasemman suoran takaa, niin hän voi hyvinkin voittaa jokaisen erän..mutta mikäli miehellä on edelleen intoa lähteä ryskämään ja tappelemaan lyhyemmän, mutta tulisesti iskevän Ruizin Jr:in kanssa, niin lopputulos voi olla sama kuin ekassa kohtaamisessa!

Nämä lätinät kuitenkin vain teoriaa, ottelu on tulee todellisuudessa raastamaan miesten hermoja ja henkisesti maltillisempi ja rauhallinen ottelija on nyt vahvoilla.
Ekassa matsissa Joshua yllätettiin hyvän alun jälkeen täysin ja siitä ei ollut paluuta. Ruiz Jr kykeni nousemaan mestariksi altavastaajan asemastaan huolimatta, se temppu vaatii uskoa itseensä ja kovuutta.

Vedonvälitys nostaa edelleen Joshuaa suosikiksi, mutta Ruiz Jr on kokenut ja kova kehäkettu.Ammattinyrkkeily.net