Julkaistu
14.09.2019
2.11.2019 MGM Grand in Las Vegas
WBO light heavyweight
Sergey Kovalev 34-3-1 vs Saul Alvarez 52-1-2

Viimeisten tietojen mukaan näyttäisi olevan niin, että Meksikon 29 -vuotias Saul Alvarez nousee raskaaseen keskisarjaan haastamaan kivenkovan Sergey Kovalevin.
Venäjältä lähtöisin oleva Sergey Kovalev on raskaan keskisarjan moninkertainen mestari. Hän on ollut viimeotteluissaan kovassa vedossa.
Kovalev puolusti WBO:n titteliään 24.8.2019 ja vastassa oli voittamaton Englannin Anthony Yarde. Anthony Yardem kohtaloksi tuli TKO tappio erässä 11, Kovalevin suoorat osuivat tuhmasti läpi ottelun ja päätösisku tuli etukäden suoralla.

Se on sanottava, että Saul Alvarez on nousemassa nyt todella kovaa miestä vastaan. Mestari Kovalev on ehta raskaan keskisarjan mestari. Kovalev on kymmenen senttiä Alvarezia pidempi ja vahva.
Alvarezin vahvuutena on nopeus ja ehkä tässä tapauksessa vartaloiskut. Kovalev on ollut aiemminkin ongelmissa kovien vartaloiskujen kanssa ja nyt niitä tulee kuin liukuhihnalta jos tilaa on ja paikka aukeaa.

Alvarez on keskisarjan mestari, joka on aivan alkujaan välisarjalainen. Hän oli mestarina myös ylemmässä välisarjassa. Painavimmillaan Alvarez on otelllut ylemmän keskisarjan painoissa ja niissä painoissa iskuissa oli voimaa takana julmetusti. Rocky Fielding kaatui vuonna 2018 TKO 3 tuomiolla.
Tosin nyt on sanottava, että vastaan on tulossa kiveäkin kovempi Kovalev, hän on otteluhetkellä reilusti yli 80 -kiloinen ja tulee pitämään ottelussa vauhtia yllä. Katsotaan mitä taitava Alvarez tekee, epäilen että ylältystä tullaan hakeman nimenomaan vartaloiskujen kautta.
Ammattinyrkkeily.net