Julkaistu
06.09.2019
7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
International Boxing Federation World Heavy Title
World Boxing Organisation World Heavy Title
International Boxing Organization World Heavy Title
Andy Ruiz Jr 33-1-0 vs Anthony Joshua 22-1-0

Kiertue jatkuun, ensin tämän jännittävän MM -ottelun pressikierros pysähtyi ottelupaikalla Saudi Arabiassa, sen jälkeen New York ja loppuun Lontoo. Tiukkaa settiä.
Mestari Andy Ruiz Jr oli edelleen leveällä hymyllä varustettu itsevarma oma itsensä. Hän uskoo, että mikään ei muutu uusinnassa. Andy kertoo olevansa nyt kovemmassa kunnossa ja parempi kuin ekassa kohtaamisessa!

Myös Joshua uskoo voittoon hän kertoo hävinneensä aiemminkin, usko omaan tekemiseen nosti hänet kultamitalistiksi Olympialaisissa. Sama toistuuu nyt, hän hävisi, mutta palaa kovempana ja ottaa voiton.

Jännitävä matsi tästä tulee, Joshua on silmin nähden hoikentunut. Edellisessä ottelussaan Andya vastaan Madison Square Gardenilla hän painoi 112,4 Kg, Andy painoi silloin 121,6 Kg. Nähtäväksi jää, että muuttuuko Joshua paremmaksi vai nöähdäänkö kehässä vain varjo entisestä väkivahvasta mestarista.
Kunnon on oltava ainakin parempi ,se on selvää. Hoikeentunut olemus saattaa kertoa juuri siitä, että juoksemista on listätty ja punttia ainakin isoilla painoilla on vähennetty.

Oman haasteensa ottelijoille saattaa antaa myös tuleva ottelupaikka, sillä lämpötilat voivat Joulukuun alussa olla hvinkin +30 c hujakoilla. Illat ja yöt tosin ovat jo viileämpiä kuin keskikesällä.

Tästä ekan kohtaamisen kohokohdat:


Joshua edelleen vedonvälityksessä suosikkina:

Ammattinyrkkeily.net