Julkaistu
24.08.2019
7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
International Boxing Federation World Heavy Title
World Boxing Organisation World Heavy Title
International Boxing Organization World Heavy Title
Andy Ruiz Jr 33-1-0 vs Anthony Joshua 22-1-0

Ruiz Jr vs Joshua 2 on nyt varmistunut. Ongelmia oli Ruiz Jr palkkion suuruudessa, joten se on neuvoteltu uudelleen. Ruiz Jr onnistui nostamaan palkkiotaan miljoonalla dollarilla ja nyt matsi toteutuu suunnitelman mukaan Saudi Arabiassa.

Aiemmin uutisoitua:

Tuleva ottelu on todellä jännittävä!
Joshuan on huhuttu muutaneen harjoittelujaan ja lihasmassaakin on sulateltu..
Joshuan kannalta tärkeintä olisi otella järkevästi, rauhallisesti ja omalla tasolla omia vahvuuksia hyödyntäen. Mikäli Joshua ottelee ulottuvuuden turvin vasemman suoran takaa, niin hän voi hyvinkin voittaa jokaisen erän..mutta mikäli miehellä on edelleen intoa lähteä ryskämään ja tappelemaan lyhyemmän, mutta tulisesti iskevän Ruizin Jr:in kanssa, niin lopputulos voi olla sama kuin ekassa kohtaamisessa!

Nämä lätinät kuitenkin vain teoriaa, ottelu on tulee todellisuudessa raastamaan miesten hermoja ja henkisesti maltillisempi ja rauhallinen ottelija on nyt vahvoilla. Ekassa matsissa Joshua yllätettiin ihan ok alun jälkeen täysin ja siitä ei ollut paluuta. Ruiz Jr kykeni nousemaan mestariksi altavastaajan asemastaan huolimatta, se temppu vaatii uskoa itseensä ja kovuutta.

Vedonvälitys nostaa Joshuaa suosikiksi, mutta Ruiz Jr on kokenut ja kova kehäkettu.Tästä ekan kohtaamisen kohokohdat:


Joshua edelleen vedonvälityksessä suosikkina:

Ammattinyrkkeily.net