Julkaistu
14.08.2019
14.9.2019 Las Vegas, T-Mobile Arena

Tyson Fury 28-0-1 vs Otto Wallin 20-0-0
Aiemmin kirjoiteltua:
Tyson Furyn odotetaan palaavan kehään hyvinkin pian. Hänen on kaavailtu nousevan kehään Syyskuussa Las Vegasissa.
Vastustajaksi on varmistumassa Ruotsin Otto Wallin.

Otto Wallin on 28 -vuotias ottelija. Mies on kotoisin Sundsvallista Ruotsista. Usa:n debyytin tämä 197 -senttinen nyrkkeilijä teki edellisessä ottelussaan 4/2019. Wallin kohtasi Atlantic Cityssa isketyssä ottelussa Nick Kisner, mutta matsi päättyi eka erässä päiden kolistessa pahasti yhteen.

Wallin on edelleen voittamaton, hänet on rankattu suurten liittojen listoilla seuraavasti: WBA#4 ja IBF#11.

206 -senttiselle Furylle ottelu olisi toinen vuodelle 2019. Furyn päätavoite on päästä iskemään uusintaottelu WBC:n mestarina olevan Wilderin kanssa. Nyt on vain jaksettava harjoitella ja pidettävä itsensä niin hyvässä vireessä kuin mahdollista. Fury harjoittelee parhaillaan Marbellan auringon alla Espanjassa.

Wallin tarjonnee Furylle eriä kilpakehässä, mutta Furyn voittamiseen tarvittaisiin jo ihmettä.

Jokaiseen matsiin on kuitenkin valmistauduttava kuin MM -otteluun, tämäkin matsi Furyn on voitettava ja selvittävä jatkoon ilman terveydellisiä ongelmia.
Furylle ottelu on valmistautumista kohden uran tärkeintä ottelua, Wilderin toista kohtaamista, joka taas on suunnitelmissa vuodelle 2020.

Wallinille tämä on suuri mahdollisuus, josta maksetaan varmasti kohtuullinen korvaus.Johann Duhaupas (37-5, 24 KOs) of France and New Zealand's unbeaten-but-untested Junior Fa (18-0, 10 KOs)Ammattinyrkkeily.net