Julkaistu
19.06.2019
20.7.2019 O2 Arena, Greenwich
Heavyweight
Dereck Chisora 30-9-0 vs Artur Szpilka 22-3-0
heavyweight
Dillian Whyte 25-1-0 vs Oscar Rivas 26-0-0 (Illan pääottelu)
heavyweight
David Allen 17-4-2 vs David Price 24-6-0

Englannin Dereck Chisora tulee kohtaamaan seuraavassa ottelussaan Puolan Artur Szpilkan.
Vasenkätinen Szpilka on 30 -vuotias iskijä, mittaa miehellä on 192 -settiä, painot yleensä 105 -110 kilon hujakoilla.
Szpilka on otellut ammattilaisena vuodesta 2008, listalla on hyviä voittoja, mutta myös jokunen tappio. Szpilka on otellut kertaalleen WBC:n MM -tittelistä haastaessaan Deontay Wilderin vuonna 2016.
Deontay Wilder otti KO 9 voiton, Szpilka tuli tyrmätyksi rajusti kohtuullisen hyvän alun jälkeen.
Samana vuonna Szpilka kärsi TKO tappion Adam Kownackille, tämän jälkeen hän on onnitunut palaamaan voittojen tiellä.
Szpilkan uran kaikki kolme tappiota ovat tulleet ennen täyttä aikaa, hän on kontannut urallaan muulloinkin, joten kovia iskuja olisi yritettävä välttää, muuten ura käy raskaaksi ja saattaa käydä myös terveyden päälle.

Tulevassa ottelussa vastan asettuu Lontoon Dereck Chisora.
Chisora on kokenut iskijä, joka hänkin on otellut urallaan MM -ottelussa, kuten myös useamman kerran EM -otteluissa.
MM -ottelussa Chisora kohtasi vuonna 2012 Vitali Klitschko, mutta kärsi tappion pistein. Chisoran listalta löytyy kovia nimiä, kuten myös arvokkaita voittoja.
Chisora on kärsinyt pitkällä urallaan yhdeksän tappioita, viimeisin tappio tuli ankaran tyrmäyksen saattelemana vuonna 2018. Vastassa oli Dillian Whyte, jonka Chisora kohtasi toistamiseen. Ekan kohtaamisen hän hävisi niukasti pistein.
Tappioita Chisora on kärsinyt mm:Kubrat Puleville, Tyson Furylle, David Hayelle ja Robert Heleniukselle.

Tulevasta ottelusta Szpilkaa vastaan povataan sotaisaksi yhteenotoksi, sillä molemmat ottelijat ovat päättäväisiä, eivätkä aristele kovempaakaan iskujen vaihtoa. Ottelu on tärkeä molemmille, voitolla haaveet MM -otteluun pääsystä vielä kerran pysyvät mahdollisena.

Miesten viimeisten näyttöjen perusteella sanoisin, että Chisora saattaa ottaa hyvinkin voiton tästä kohtaamisesta. Szpilka on kuitenkin tyyliltään varsin hankala vasuri, joten Chisoran on kyllä oltava hyvässä vireessä. Chisoran nostan pienoiseksi voittajasuosikiksi, mutta tässä voi todellakin käydä miten vaan, jännä ottelu on tulossa.

Illassa on mukana myös muita jännittäviä kohtaamisia, etenkin pääotteluna iskettävän Whyten ja Rivasin kohtaamista odotan. Whyten pitäisi kyetä tämä ottelu voittamaan, mutta Rivas kippaa varsin tukevasti. Pienikin herpaantuminen saattaa tietää nukkumatin saapumista kehään.

Ammattinyrkkeily.net