Julkaistu
30.01.2019
23.2.2019 O2 Arena, Greenwich
heavyweight
Joe Joyce 7-0-0 vs Bermane Stiverne 25-3-1

Lontoon raskaan sarjan jätti Joe Joyce nousee kehään Helmikuussa. Joyce tulee kohtaamaan ex-mestari Bermane Stivernen.
Bermane Stiverne nousi vuonna 2014 WBC:n mestariksi kukistaessaan Usa:n Chris Arreolan. Ottelussa iskettiin vapaana olleesta tittelistä.
Stiverne hävisi tittelinsä Deontay Wilderille vuonna 2015. Hän kohtasi Deontay Wilderin uudelleen vuonna 2017, mutta oli kaukana parhaasta kunnostaan ja tuli tyrmätyksi ekassa erässä.
Stiverne on iältään yli 40 -vuotias ja takana on pitkä ura.
Joe Joyce siirtyi ammattikehiin vasta vuonna 2017. Hän on toistaiseksi iskenyt keskeytyskuntoon jokaisen vastustajansa. 33 -vuotias Joe Joyce on 198 -senttinen ja viime otteluissaan lähes 120 -kiloinen järkäle. Joyce on kukistanut jo nyt varsin kokeneita iskijöitä, miehen omakin kokemus on kovaa luokkaa. Hän saavutti Olympia hopeaa vuoden 2016 kisoista.
Joyce kuuluu nykyisin Abel Sanchezin valmennettaviin. Joycen uraa on mielenkiintoista seurata. Hän siirtyi ammattikehiin varsin iäkkäänä, yleensä se ei lupaa hyvää otteluiden koventuessa..mutta poikkeuksia mahtuu joukkoon.
Joskus kaukana menneisyydessä yleinen ajatus oli se, että Olympia tyylin huipulta matka ammattikehien huipulle vie vähintäänkin yhden Olympiadin, eli nelisen vuotta.
Joyce on otellut kiivaaseen tahtiin toistaisksi, mutta silti mies vanhenee ja paras terä saattaa tylsyä ennenaikaisesti.Ammattinyrkkeily.net