Julkaistu
11.01.2019
18.1.2019 Turning Stone Resort & Casino, Verona
International Boxing Federation International Heavyweight Title
World Boxing Organisation NABO Heavyweight Title
Bryant Jennings 24-2-0 vs Oscar Rivas 25-0-0
Philadelphian Bryant Jennings nousee jälleen kohden kovempia otteluita. Jennings on nyt viiden ottelun voittoputkessa, edellisessä matsissa kaatui iso ja kokenut Alexander Dimitrenko.
Jennings on kärsinyt urallaan vain kaksi tappiota, molemmat vuonna 2015. Ensin tuli pistetappio Wladimir Klitschkolle ja sitten TKO 7 tappio Luis Ortizille. Tappioiden jälkeen Jennings oli lähes kaksi vuotta taulla, mutta on otellut nyt tiiviisti ja pysynyt voitokkaana.
Jennings tulee kohtaaman voittamattoman Oscar Rivasin.
Oscar Rivas on lähtöisin Kolumbiasta, mutta asustelee nyt Kanadassa. 31 -vuotias Rivas iski vakuuttavan uran Olympiatyylin nyrkkeilyssä päästen aina Olympialaisiin asti. Vuoden 2008 Olympialaissa Rivas otti yhden voiton, mutta putosi pelistä kohdatessaan kultaa voittaneen Italian Roberto Cammarellellen.
Ammattikehissä 184 -senttinen Rivas on edelleen voittamaton, mutta nimimiehiä ei listalla ole tätä ennen näkynyt.

Madison Square Garden Theater, New York
World Boxing Organisation World Middleweight Title
Demetrius Andrade 26-0-0 vs Artur Akavov 19-2-0
heavyweight
Jarrell Miller 23-0-1 vs TBA
vacant World Boxing Organisation World Female Super Flyweight Title
Amanda Serrano 35-1-1 vs Eva Voraberger 24-5-0
super lightweight
Jorge Linares 45-4-0 vs Pablo Cesar Cano 31-7-1
welterweight
Chris Algieri 22-3-0 vs Daniel Gonzalez 17-1-1

Madison Square Gardenilla käydään mielenkiintoinen ilta. Mukana MM -otteluita, lupaavia iskijöitä ja entisiä mestareita.
Pääottelussa Usa:n voittamaton Demetrius Andrade puolustaa keskisarjan WBO:n titteliään. Vastaan on Venäjän Artur Akavov.
185 -senttinen Andrade otteli aiemmin sarjaa alempana, mutta vuonna 2018 hän nousi keskisarjaan ja eteni hyvinkin nopeasti MM -otteluun. Andrade iski vapaana olevasta tittelistä ottaen voiton Namibian Walter Kautondokwasta.
Andrade puolustaa titteliään nyt ensimmäistä kertaa. Andrade oli mestarina myös sarjaa alempana.
Ottelukortille on merkattu matsi myös raskaan sarjan Jarrell Millerille, vastustaja on yhä avoinna.
Voi hyvinkin olla, että Miller ei ottele ollekaan tässä illassa, sillä miehen nimi on liitetty usein Anthony Joshuan seuraavasta vastustajasta puhuttaessa.
Joshualle on ottelu suunniteltuna 13.4.2019 Wembley Stadikalle, katsotaa onko Miller se, joka on vastaan nyt tulossa. WBC:n mestari Wilder se ei ilmeisesti ole, eikä Tyson Fury.
Miller on hyvin rankattu ja voittamaton, mutta hänen menestymisensä Joshuaa vastaan vaatisi ehkäpä Joshuan epäonnistumista. Yli 140 -kiloisena viime otteluissaan esiintynyt Miller on kovaa iskevä, mutta näkisin, että taso eroa Joshuaan on nyt liikaa. Miller on ehkä liiankin painava ja jalkojen osalta kömpelön oloinen ja hidasliikkeinen. Miller kyllä kippaa kyllä tulisesti jos hänen eteensä erehtyy jäämään seisoskelemaan pidemmäksi aikaa. Joshuaa vastaan mahdollisuudet voittoon ovat pienet, todella pienet.

Mukana tapahtumassa on myös Venezuelan Jorge Linares.
33 -vuotias Jorge Linares on saavuttanut urallaan kolmen painoluokan mestaruudet. Nyt mies jatkaa uraa ylemmässä kevytsarjassa. Edellisessä matsissaan Linares tyrmäsi Abner Cotton ja sitä edellisessä tuli TKO -tappio Vasiliy Lomachenkolle.

19.1.2019 MGM Grand, Las Vegas, Nevada, USA
World Boxing Association World Welterweight Title
Manny Pacquiao 60-7-2 vs Adrien Broner 33-3-1
vacant World Boxing Council Silver Light Heavyweight Title
Badou Jack 22-1-3 vs Marcus Browne 22-0-0

40 -vuoden ikään varttunut Filippiinien Manny Pacquiao iskee vuoden ensimmäisen ottelunsa. Usean painoluokan moninkertainen mestari puolustaa nyt välisarjan WBA:n titteliään ja hänet haastaa Usa:n Adrien Broner.
Ohiosta saapuva Adrien Broner on 29 -vuotias nyrkkeilijä, myös hän on noussut neljän painoluokan mestariksi.
Myös Broner on kohdannut urallaan kovia nimiä, mutta viime vuosina hän on kärsinyt myös jokusen tappion isommissa otteluissa.
Broner on ollut välisarjan mestarina vuonna 2013 voittaessaan Paul Malignaggin, mutta sitten tuli todella kylmää kyytyä kun vastaan asettui kovaa iskevä Marcos Maidana.
Kolmesta viime ottelusta Broner on voittanut yhden, Jessie Vargasin kanssa hän otteli ratkaisemattoman ja Mikey Garcialle Broner kärsi tappion. Broner saattaa hyvänä päivänä olla edelleen vaarallinen, mutta vasenkätinen Pacquiao nousee kehään suosikkina.26.1.2019 Barclays Center, Brooklyn, New York, USA
World Boxing Association Super World Welterweight Title
Keith Thurman 28-0-0 vs Josesito Lopez 36-7-0
heavyweight
Adam Kownacki 18-0-0 vs Gerald Washington 19-2-1

Tulevien otteluiden lista päivittyy tästä taas lähiaikoina..Ammattinyrkkeily.net