Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
10.09.2018
6.10.2018 Wintrust Arena, Chicago
Heavyweight
World Boxing Organisation World Light Heavyweight Title
Jarrell Miller 21-0-1 vs Tomasz Adamek 53-5-0

Usa:n varsin korkealle rankattu raskaan sarjan mies Jarrell Miller kohtaa seuraavassa ottelussaan Puolan Tomasz Adamekin.
Kokenut Tomasz Adamek on otellut aktiivisesti, nyt takana kolmen ottelun voittoputki.
Tomasz Adamek oli aikoinaan maailmanmestarina raskaassa keskisarjassa ja cruiserissa. Myös raskaassa sarjassa hän on ollut MM -ottelussa, mutta kärsi silloin murskaavan tappion. MM -ottelussa Adamek haastoi Vitali Klitschkon ollen täysin aseetoon ison Vitalin käsittelyssä.

Adamek on iskenyt hienon uran, mutta nyt hän alkaa olla jo ikämies. Ikää on mittarissa pian 42 -vuotta ja parhaista voitoistakin on jo vuosia aikaa.

Brooklynin Jarrell Millerin ura puolestaan on kovassa nousussa.
Edellisessä ottelussaan Miller painoi lähes 140 -kiloa ja antoi isän kädestä opetusta Johann Duhaupasille. Sitä ennen Miller iski keskeytyskuntoon Mariusz Wachin ja sitä ennen Gerald Washingtonin.
Miller on 193 -senttinen iskijä, hän on painavaa tekoa kuten puntarin lukemat kertovat ja hän myös nukuttavasti. Tyrmäyksiä on listalle kirjattu 18 kpl.
Katsotaan, kykeneekö Adamek vielä taisteluun voitosta. Epäilen suuresti, vaikka Adamekin nopeus ja liike voisi teoriassa aiheuttaa pientä ongelmaa Millerille.
Adamek on ollut aikoinaan hyvä ja varsin kova, mutta Milleristä hän tuskin voittoa onnistuu nappaamaan.

Ammattinyrkkeily.net