Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
28.06.2018
Alla uutisoitu ottelu on pahasti vastatuulessa. Nyt vaikuttaa siltä, että Joshua tulee kohtaamaan WBA -liiton ykköshaastajana olevan Alexander Povetkinin.

2018 United Kingdom
World Boxing Council World Heavyweight Title
International Boxing Organization World Heavyweight Title
World Boxing Association Super World Heavyweight Title
International Boxing Federation World Heavyweight Title
World Boxing Organisation World Heavyweight Title
World Boxing Organisation NABO Super Bantamweight Title
Anthony Joshua 24-0-0 vs Deontay Wilder 40-0-0

Voittamattomat raskaansarjan mestarit vastakkain Englannissa, panoksena kiistaton mestaruus!!Usa:n 32 -vuotias Deontay Wilder on ilmoittanut allekirjoittaneensa kahden ottelun sopimuksen Joshuan kohtaamisesta.
Sopimus sisältää JOshuan kohtaamisen Englannissa ja mahdollisen uusinnan Usa:ssa.

201 -senttinen Wilder pitää hallussaan WBC:n titteliä, hän on ammattikehissä tykittänyt itselleen hurjan listan 40-0-0 (39KO).
Amatöörinä Alabamasta tuleva Wilder saavutti Olympia pronssia vuonna 2008.
Wilder on Joshuan tavoin oikea kätinen ottelija. Wilder on miehistä ulottuvampi ja rakenteeltaan piennemmillä lihaksilla varustettu. Wilder on ollut viime otteluissaan sähäkässä kunnossa, hänen iskunsa satuttavat ja ovat kuin piiskan sivalluksia.

Englannin sankari Anthony Joshua on saavuttanut amatöörinä Olympia kultaa. Ammattikehissä tämä 28 -vuotias iskijä on yhä voittamaton ja lista on ehdottomasti kovempi kuin Wilderillä. Joshua on kyennyt voittamaan raskaan sarjan legendaksi nousseen Uktainan Wladimir Klitschkon, kuten myös WBO:n mestarin Joseph Parkerin.

198 -senttinen Joshua on iskenyt urallan Wilderin tavoin vain yhden täyden ajan ottelun. WBO:n mestari Joseph Parker selviytyi mukana täydet 12 -erää, Joshua otti taktisesti älykkään ottelun vaarantamatta itseään oikeastaan mitenkään. Isompana ja uluttuvana Joshua otteli maltillisesti pitäen ohjat käsissään oikeastaan vasemman suoran turvin. Tuloksena ylivoimainen voitto.
Wilder kohtasi edellisessä ottelusaan pelätyn ja voittamattomana kehään nousseen Kuuban Luis Ortizin ottaen TKO 10 -voiton. Vasenkätinen Ortiz kykeni tasaiseen taistoon Wilderin kanssa, mutta tuli tyrmätyksi erässä 10.

Edellisen kerran raskaassa sarjassa nähtiin kiistaton mestari vuonna 2000, kun Britti Lennox Lewis piti hallussaan kaikkia suurempia titteleitä.(WBA, IBF, WBO, WBC)Ammattinyrkkeily.net