Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
10.06.2018
9.6.2018 Manchester Arena (formerly M.E.N Arena), Manchester
Tyson Fury 25-0-0 (18 KOs) vs Sefer Seferi 23-1-0
Voittaja:
Tyson Fury, Seferi luovutti erän 4 jälkeen
vacant World Boxing Organisation World Super Lightweight Title
Terry Flanagan 33-0-0 vs Maurice Hooker 23-0-3
Voittaja:
115-113 Hooker, 117-111 Flanagan, 117-111 Hooker

Fury palasi voitokkaasti pitkältä tauolta.
Fury kohtasi sarjaa alempana useimmiten otelleen Sefer Seferin.
Hurjasti pienempi Sefer Seferi ei saanut lyötyä ottelussa montaakaan kertaa, ja jos sai niin perille ei tainnut yltää kuin 1-2 iskua.
Jättikokoinen Fury on edelleen hieman tanakassa kunnossa, mutta yllättävän terävä ja elastinen liikkeiltään. Ei niin nopea kuin oli huippukunnossa, mutta osui silti tämän tason vastustajaan.
Alkuun ottelu meni pelleilyn puolelle ja Fury saikin huomautuksen tuomarilta jutustelusta ottelun aikana.

Erien 2-3 aikana tapeltiin myös yleisön joukossa, Fury seurasi välillä tappelua ja valillä otteli...erässä neljä Fury lisäsi vauhtia ja osui jokusen hyvän upparin..ja se erä riittikin Sefer Seferille. Hän ei viidenteen erään enää noussut.
Fury otteli jälleen myös hetken vasurina, joten jotain vanhaa on muistissa. Vaikea tästä on suurempaa analyysiä vielä tehdä. Voitokas paluu, mutta matkaa on vielä huippukuntoon ja se oli odotettavissa.

Sefer Seferi oli myös niin pieni ja lähes juoksenteli karkuun, joten sekin teki osaltaan ottelusta heikohkon..
Ottelusta teki erikoisen myös se, että miehet antoivat suukot toisilleen:) kun tuomari antoi viimeiset ohjeet ennen ensi erän starttia:)
Hooker vs Flanagan
Maurice Hooker nappasi voiton uransa tärkeimmässä ottelussa.
Englannin Terry Flanagan on ollut mestarina sarjaa alempana ja iski nyt vapaana olevasta ylemmän kevytsarjan tittelistä Hookeria vastaan.
Ottelu oli kova, vasenkätinen Terry Flanagan yritti kaikkensa, mutta oli ongelmissa pidemmän Hookerin ulottuuuden kanssa.
Hooker käytti hienosti etummaista kättään, teki paljon töitä ja iski tukevasti vastaan myös oikeallaan kun Flanagan hyökkäsi.
Flanagan sai ottelun puolenvälin tienoilla haavat otsaan ja silmäkulmaansa, eikä urakka ainakaan helpottunut haavojen myötä.

Hooker vei ottelun alkua, puolenvälin tienoilla Flanagan alkoi päästä iskuetäisyydelle ja lisäsi vauhtia vimmatusti. Flanagan vei eriä nimiinsä, mutta Hooker taisteli loppuun asti. Matsi oli kova ja Hooker ansaitsi voittonsa. Kova suoritus, Flanagan kärsi näin uransa ensimmäisen tappion.
Flanaganin nyrkkeily meni väliin väkisin yrittämiseksi ja jatkuva ankara hyökkääminen ei riittänyt Hookerin voittamiseen. Hooker jaksoi olla aktiivinen loppuun asti ja kunto kesti, upea voitto kovan ottelun päätteeksi.
Hooker on nyt uusi WBO:n mestari.

Ammattinyrkkeily.net