Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
02.02.2018
No Excuses – koskee myös esi-illan otteluitaa

Eva Wahlströmin ja Melissa St.Vilin välisen ammattinyrkkeilyn MM-ottelun esi-ilta alkaa muodostumaan. Ensimmäisenä otteluparina voidaan nyt julkaista kevyen keskisarjan (alle 70 kg) kohtaaminen, jossa porvoolais-espoolainen Tomi Silvennoinen, 22, kohtaa tappiottoman ruotsalaisen Johannes Vinascon.

Silvennoinen aloitti ammattilaisuransa jo neljä vuotta sitten, alunperin Karl Heleniuksen ohjauksessa ja valmennuksessa.
Lokakuussa 2015 Pertti Keitalle kärsityn pistetappion jälkeen ura oli välillä toista vuotta seisahduksissakin, mutta armeijan urheilujoukoissa löytyi harjoitteluun uusi kipinä ja nyt nuori mies treenaa taas tavoitteellisesti kohti esim. maailmanliittojen ”nuorisomestaruusotteluita”.

Tuota uutta harjoitusmotivaatiota tuleekin uran kahdeksanteen otteluun testaamaan varteenotettava vastustaja. Tukholmalainen Johannes Vinasco on voittanut kaikki viisi ammattilaisotteluaan ja niistä kolme ennen täyttä aikaa. Täten ruotsalaisen itseluottamus on syystäkin korkealla eikä edes vieraskehäottelu tai suomalaistuomaristo häntä tässä tilanteessa pelottanut.

- Kyseessä on juuri sellainen ottelupari, joita yleisölle olemme luvanneet tarjota. Kaksi pohjoismaalaista ottelijaa asettaa uransa tienhaaraan. Voittajalle on luvassa arvokas päänahka ja askel eteenpäin, mutta häviäjälle ihan yhtä lailla takapakkia. Tällaisessa otteluparissa tietää näkevänsä todellista taistelua alusta loppuun saakka F4L-hengen mukaisesti, kommentoi otteluiden matchmaker Petri Paimander.

- Loputkin otteluparit ovat vahvasti muotoutumassa. Uskon ilmoittavamme ottelun per arkipäivä ja ensi viikon aikana paketin olevan suunnilleen kasassa, jatkaa Paimander.

Illan pääottelussa:
9.3.2018 Espoon Metro Arena
WBC World Female Super Featherweight Title
Eva Wahlström 21-0-1 vs Melissa St Vil 10-2-4

Tomi Silvennoinen


Johannes Vinasco

Ammattinyrkkeily.net