Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
06.12.2017
5.5.2018 O2 Arena (Millenium Dome), Greenwich
heavyweight
Tony Bellew 29-2-1 vs David Haye 28-3-0

Ottelu on siirtynyt vuoden 2017 Joulun alta vuodelle 2018.
Haye loukkaantui jälleen, muuta onneksi ottelulle on onnistuttu neuvottelemaan uusi ajankohta.
Toivotaan että miehet pysyvät ehjänä, etenkin Haye on ollut altis loukkaantumisille, pitkä ura ja kova harjoittelu ovat ilmeisesti haurastuttaneet miehen kehoa siinä määrin, että mies hajoaa aina, kun kuntoutuksesta siirrytään määrätietoisen ja kovaan harjoitteluun. Voi olla, että 37 -vuotiaan Haeyn kroppa ei enää tule kestämään sitä rääkkiä, mitä menestyminen näin korkealla tasolla vaatisi. Mikäli kroppa ei kestä, niin Hayen on pakostikin antauduttava, hyväksyttävä tosiasiat ja siirryttävä kehän sisältä sen ulkopuolelle esimerkiksi kommentaattorin hommiin.

Aiemmin uutisoitua:
Bellew kohtaa maamiehensä David Hayen toistamiseen.
Miehet iskivät väkevästi yhteen 3/2017, silloin sarjaa alempaa raskaaseen sarjaan noussut Bellew takoi TKO 11 voiton. Haye loukkasi akillesjänteensä pahasti erän kuusi tienoilla, mutta oli jo ennen sitä yllättävän pahoissa ongelmissa nopeamman Bellewin kanssa. Haeylla oli myös vahvat hetkensä ottelun aikana.
Jännittävä uusinta on tulossa, tässä matsissa on sähköä ilmassa niin että tukka on pystyssä myös katsomon takarivissä
Hayen akillesjänne leikattiin heti ottelun jälkeen ja mies kertoo olevansa nyt varmasti kovemmassa kunnossa kuin ekassa kohtaamisessa.
37 -vuotias David Haye on ollut maailmanmestarina cruiserissa ja raskaassa sarjassa. Cruiserissa hän oli myös Euroopanmestari.
Ennen Bellewille kärsittyä tappiota Haye oli otellut harvakseltaan, loukkantumiset ovat vaivanneet miestä tasaisin väliajoin, edellinen tappio sattui vuonna 2011 Wladimir Klitschkolle pistein.
Myös Tony Bellew loukkasi itsensä miesten edellisessä kohtaamisessa, Bellewin oikean käden nyrkki murtui kesken ottelun ja sen vaikutti takuuvarmasti myös Bellewin tekemiseen.
Katsotaan miten uusinassa käy, mikäli Haye nousee otteluun jälleen vain tyrmöys mielessään, niin nokkaan saattaa tulla myös uusinnassa. Tony Bellew on yllättävän kova luu.
Bellew oli ennen Hayen kohtaamista WBC:n mestarina cruiserissa. Hän on pari vuotta Hayea nuorempi, kropan mitoilta miehet ovat samaa luokkaa.
Bellew oli aiemmin Hayea hitusen kevyempi, mutta reilusti nopeampi, mutta se oli ennen se, vanhoja tekoja ei saa mukaan uuteen otteluun. Jännittävä kohtaaminen on tulossa.

-TimoAmmattinyrkkeily.net