Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
07.11.2017
Viimevuotiseen tapaan Salon Urheilutalolle isketään pystyyn täysimittainen kuuden ottelun ammattinyrkkeilyilta 2.joulukuuta.Jo aiemmin julkaistujen kotiottelijoiden Jarkko Putkosen ja Fedor Vinogradovin lisäksi illassa nähdään myös vuoden 2015 superraskaan sarjan amatöörien Suomen mestari Gennadi Mentsikäinen sekä pohjanmaalainen ylemmän keskisarjan kaksikko Mathias Eklund ja V-P Mattila.

Kukaan kolmikosta ei ole muuten ammattilaiskehästä toistaiseksi tappion kanssa poistunut. Mattila ja Eklundhan iskivät syyskuussa Vaasassa hienot voitot suomalaisottelijoiden välisissä taisteluissa Mattilan kaataessa Dimitri Faltinin pistein ja Eklundin lyödessä keskeytysvoiton Oulun Mika Joensuusta.

Lisäksi tapahtumassa käydään salolaisen ammattinyrkkeilyhistorian ensimmäinen naisten kamppailu. Tuusulan Sanna Turunen pyrkii pyyhkimään ottelutilastostaan huhtikuisen tahran ja kohtaa kahdeksaneräiseksi suunnitellussa uusintaottelussa bulgarialaisveteraani Borislava Goranovan. Naisten ensimmäinen kohtaaminen päättyi silmäkulmavamman johdosta tekniseen ratkaisemattomaan kolmannessa erässä.
Muutkin otteluparit ovat pikku viilauksia lukuun ottamatta selvillä ja tiedotetaan viikon sisällä. Vastustajienkin siniseen kulmaan on tulossa värikäs, kansainvälinen ja laadukas iskijäryhmä, lupaa illan matchmaker Petri Paimander.

Otteluohjelma ja -järjestys
1) Ylempi keskisarja, 6 erää :
V-P Mattila, Ilmajoki, 5-0-1 (-) vs TBA
2) Keskisarja – naiset, 8 x 2 min
Sanna Turunen, Tuusula, 2-0-1 (1) vs Borislava Goranova, Bulgaria, 10-49-3 (-)
3) Raskassarja, 6 erää :
Gennadi Mentsikäinen, Hki, 4-0 (3) vs TBA
4) Ylempi keskisarja, 6 erää
Mathias Eklund, Vaasa, 8-0-1 (4) vs TBA
5) Välisarja, 6 erää
Fedor Vinogradov, Suojärvi, 4-0 (1) vs TBA
6) Kevyt välisarja, 8 erää
Jarkko Putkonen, Salo, 14-3-2 (7) vs TBA

Ottelut 2.12.2017 Salon Urheilutalolla alkaen klo 19:00 (ovet auki tuntia aiemmin).

Heleniuksen ja Whyten välinen huippuottelu katsottavissa yksinoikeudella Viaplayssa, kuvaa klikkaamalla lisätietoja!!
Ammattinyrkkeily.net