Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
29.09.2017
17.12.2017 O2 Arena (Millenium Dome), Greenwich
heavyweight
Tony Bellew 29-2-1 vs David Haye 28-3-0
Bellew kohtaa maamiehensä David Hayen toistamiseen.
Miehet iskivät väkevästi yhteen 3/2017, silloin sarjaa alempaa raskaaseen sarjaan noussut Bellew takoi TKO 11 voiton. Haye loukkasi akillesjänteensä pahasti erän kuusi tienoilla, mutta oli jo ennen sitä yllättävän pahoissa ongelmissa nopeamman Bellewin kanssa. Haeylla oli myös vahvat hetkensä ottelun aikana.
Jännittävä uusinta on tulossa, tässä matsissa on sähköä ilmassa niin että tukka on pystyssä myös katsomon takarivissä
Hayen akillesjänne leikattiin heti ottelun jälkeen ja mies kertoo olevansa nyt varmasti kovemmassa kunnossa kuin ekassa kohtaamisessa.
Pian 37 -vuotias David Haye on ollut maailmanmestarina cruiserissa ja raskaassa sarjassa. Cruiserissa hän oli myös Euroopanmestari.
Ennen Bellewille kärsittyä tappiota Haye oli otellut harvakseltaan, loukkantumiset ovat vaivanneet miestä tasaisin väliajoin, edellinen tappio sattui vuonna 2011 Wladimir Klitschkolle pistein.
Myös Tony Bellew loukkasi itsensä miesten edellisessä kohtaamisessa, Bellewin oikean nyrkki murtui ja sen vaikutti takuuvarmasti myös Bellewin tekemiseen. Katsotaan miten uusinassa käy, mikäli Haye nousee otteluun jälleen vain tyrmöys mielessään, niin nokkaan saattaa tulla myös uusinnassa, Bellew on yllättävän kova luu. Bellew oli ennen Hayen kohtaamista WBC:n mestari sarjaa alempana. Hän on pari vuotta Haye nuorempi, mitoiltaan samaa luokkaa. Hieman Hayea kevyempi, mutta reilusti nopeampi, mikäli miehet nousevat kehään suunnilleen samassa terässä kuin ensi kohtaamisessa.
Ammattinyrkkeily.net