Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
10.07.2017
16.9.2017 Copper Box Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, Hackney Wick, London
WBO World lightweight title
Terry Flanagan 33-0-0 vs Felix Verdejo 23-0-0

Manchester Terry Flanagan puolustaa jälleen kevytsarjan WBO:n titteliään.
Vuodesta 2015 mestarina ollut Flanagan nousee syksyn saapuessa kehään Lontoossa.
Flanagan saa vastaansa nuoren, suurena lupauksena pidetyn Puerto Ricon Felix Verdejon.
175 -senttinen Verdejo edusti kotimaataana vuoden 2012 Olympialaisissa kärsien parin voiton jälkeen tappion Ukrainan supertähdelle Vasyl Lomachenkolle. Tappio tuli pistein 14-9, joten aseeton ei nuori Verdejo ole ollut.
Vasenkätinen, 177 -senttinen Terry Flanagan on yhä voittamaton. 28 -vuotias mestari on puolustanut titteliään jo viidesti, mutta nyt vastaan on tulossa uran ehdottomasti kovin haaste.
Terry Flanagan on mestarina samaisessa sarjassa, missä Suomen Edis Tatli ottelee. Flanagania ei ole pidetty sarjan aivan kovimpana mestarina, mutta hän on mestari ja toistaiseksi voittamaton.
Tatli havittelee viimeisten tietojen mukaan pääsyä EM -otteluun ja uusintaan Belgian Francesco Pateraa vastaan.
Maailman huipulla tilanne on se, että mestreina löytyy Flanaganin lisäksi sellaisia nimiä kuin Mikey Garcia, Jorge Linares ja Robert Easter Jr.
Flanaganilta titteli saattaa tulevassa ottelussa hyvinkin lähteä, Usa:n Robert Easter Jr:n saattaa puolestaan nousta seuraavaan painoluokkaan, kuten myös Adrien Bronerin kohtaava Mikey Garcia nousee painoissa ylöspäin.
Mikey Garcia saattaa Broner ottelun jälkeen palata takaisin kevytsarjaan, mutta vain siinä tapauksessa ,että muut mestarit ovat valmiita kehään hänen kanssaan. Mikey Garcia on ilmoittanut, että vain suuret ottelut mestareiden välillä ovat kiinnostavia.
Edellisen ottelunsa kyseenalaisesti hävinnyt Edis Tatli maksoi tappiostaan kovan hinnan, sillä hän oli kiivennyt suurella vailla suurten liittojen listoilla varsin ylös. Nyt miestä ei löydy TOP 15 sakista, ikävä kyllä. Patera sensijaan on IBF -liiton listalla sijalla 6 ja Ranskan Yvan Mendy sijalla 4.
EBU:n virallinen sivusto osaa kertoa tulevista otteluista sen, että Patera ja Mendy kohtaisivat, näitä ei kuitenkaan ole kiveen hakattu ja Patera saatetaan saada hyvinkin ottelemaan Tatlia vastaan uusintaottelussa.
4) EBU Light
Francesco PATERA vs Yvan MENDI
Scheduled Date: 21tst October 2017 in Italy
Promoter: OPI since 82-Tapsa


Ammattinyrkkeily.net