Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
15.05.2017
27.5.2017, HARTWALL ARENA, HELSINKI
WBC SILVER
Robert Helenius 24-1-0 vs Dereck Chisora 26-7-0


Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran toisen kohtaamisen ylle levisi alkuviikosta Englaninnista kantautunut huhu, joka kertoi Robert Heleniuksen peruuttaneen ottelun. Helenius ilmoitti leiriltään Maarianhaminasta, ettei ulkomaan uutinen pidä paikkaansa.

Helenius harjoittelee neljän sparrivastustajansa kanssa kolme kovaa sparrisessiota vielä tällä viikolla.Viktor Chvarkov, Agit Kabyev ja Andriy Rudenko huolehtivat laadukkaista harjoitussessioista. Lisäksi paikalla on tuttu islantilainen Gunnar Kolbeinn Kristinsson.

- Olemme itsekin kuulleet huhuja illan siirtymisestä syksyyn. Ihmettelemme tietoa.
Onko tämä Chisoran leirin taktiikkaa vai mistä on kysymys. Olemme koettaneet olla yhteydessä Sauerlandin asioita Suomessa hoitavan Tuukka Koistisen kanssa. Emme ole saaneet häneen yhteyttä, aloittaa Helenius.

- Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja olen kunnossa. Odotamme mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä ja todellista tietoa huhun tosiasiallisuudesta.
Huvittavinta kuulla, että minä muka peruuttaisin ottelun. Näin ei tule tapahtumaan. lähetin netissä terveisiä Del Boylle. Olen kunnossa ja hyvin valmistautunut, kertoo Robert lopuksi.

Ammattinyrkkeily.Net tavoitti Tuukka Koistisen puhelimitse:
- Tällä hetkellä en voi kommentoida asiaa. Ilmoitan jos jotain tapahtuu kertoi, Sauerland Tallin vakiokuuluttaja.

Huhu tuli Englannista. Muitakin huhuja on ilmassa.
No, jos illan siirtyminen syksyyn tapahtuu on se hyvin tyypillistä ammattinyrkkeilyn kiemuraisissa kuvioissa. Ammattinyrkkeilyyn kuluttajat jäävät odottamaan jännityksellä mitä Chisora-Helenius uusintaottelun ympärillä tapahtuu.

Juhani GrönbergAmmattinyrkkeily.net