Ranking:
WBC
WBA
IBF
WBO
IBO
EBU
FightNews
The Ring
Julkaistu
14.05.2017
30.6.2017 Huntington Center, Toledo, Ohio
IBF World lightweight title
Robert Easter Jr 19-0-0 vs Denis Shafikov 38-2-1
Venäjän Denis Shafikov näyttää nousevan kesällä uransa kolmanteen MM -otteluun. Vasenkätinen Denis Shafikov on iskenyt samaisesta kevytsarjan IBF -liiton tittelistä vuosina 2014-2015, molemmilla kerroilla tappiot pistein. .
Ulottuvuus ja nopeus ovat tuottaneet Shafikoville välillä päänvaivaa, mutta Shafikov on hävinnyt urallaan vain kahdesti ja aina MM -ottelussa.
Edellisessä ottelussaan Shafikov otti voiton Richard Commeysta ja sitä ennen aiemmin voittamattomasta vuoden 2012 Olympiaiskijästä Jamel Herringista. Myös Commey ja Herring olivat pitkiä miehiä tähän sarjaan, mutta Shafikov otti heistä voitot.

Shafikov on onnistunut viimeisen tappionsa jälkeen tekemään väkevää paluuta, parilla hyvällä voitolla paikka aukesi jälleen MM -otteluun. Nyt vastaan on tulossa voittamaton Robert Easter Jr.
Robert Easter Jr on peräti 180 -senttinen iskijä, joka pääsee nyt puolustamaan titteliään kotikehässään Toledossa, Ohiossa.
Easter Jr voitti tittelinsä vuonna 2016, vastassa oli juuri Richard Commey, eli sama mies, kenet myös Shafikov kohtasi ja voitti edellisessä ottelussaan.

Mielenkiintoinen ottelu on tulossa, mestari on pitkä, nopea ja todella ulottuva, mikä varmasti vaikeuttaa Shafikovin Shafikov on kuitenkin kovan luokan tekijä, helppoa ottelua ei Easter Jr:lle ole tulossa. Tulisesti iskevä ja rajusti hyökkäävä Shafikov on otettava vakavasti tai titteli lähtee.


Ammattinyrkkeily.net