Julkaistu
01.08.2012
Hieman vanhempaa dokkaria julkaisuun, mielestäni todella upea pätkä, jonka kautta varmasti usealle katsojalle välittyy jotain sellaista nyrkkeilystä, mitä on vaikea sanoin kuvata.
Mukana kuvaruudussa nähdään jälleen jo edesmenneitä legendoja, kuten myös vielä läsnä olevia.
Mutta, vuosia sitten sain nyrkkeilijä Harri Piitulaiselta lahjaksi hienon Nahka-Sakke treenikassillisen(+kassin) vhs nauhoja, nekin ovat osaksi läpikäymättä, ihan vain kun ei ole saanut aikaan. Nyt minulla kuitenkin on taas videot ja valmistumassa edes jotain, nimittäin erään upean, sympaattisen ja kivenkovan soturin tarinaa.

Nyt esittelyssä nuori Jose Tuominen, mies, jonka paikka olisi ehdottomasti etusivulla ja vielä onkin mikäli mahdollisuus haastatteluun joskus tarjoutuu!

Asiaan:
Wikipedia sanoo näin:
Jose Tuominen (s. 16. huhtikuuta 1963)

Tuominen karsiutui vuoden 1982 junioreiden EM-kilpailujen 60 kg:n sarjan 1. kierroksella.
Ensimmäisissä aikuisten arvokilpailuissaan, Varnan EM-kisoissa 1983 hän hävisi niin ikään ensimmäisen ottelunsa 60 kg:n sarjassa.
Budapestin EM-kilpailuissa 1985 hän saavutti samassa painoluokassa pronssia. Kukistettuaan Irlannin Peter Murphyn ja Romanian Dorel Stanciulescun hän hävisi välieräottelussa bulgarialaiselle Emil Šuprenskille tuomariäänin 0–5.
Tuominen saavutti Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa hopeaa 60 kg:n sarjassa 1986.
SM-kilpailuissa hän sai samassa painoluokassa kultaa 1982 ja 1983, hopeaa 1980 ja 1984 sekä pronssia 1981.
Tuominen kilpaili amatööriuransa jälkeen ammattilaisena vuosina 1988–1998. Hän voitti kahdeksan ammattilaisottelua, joista kolme tyrmäyksellä, hävisi viisi ottelua ja otteli yhden ratkaisemattoman
won 8 (KO 3) + lost 5 (KO 0) + drawn 1 = 14
Ne ketkä Josen matseja paikanpäällä sattuivat näkemään, niin muistavat varmasti herran valtaisan suosion. Josen otteluissa tapahtui aina, eikä sitä sotimista voi suositella aivan herkimmille silmille:)ARTIKKELIT
Ammattinyrkkeily.net