Julkaistu
18.01.2020
7.3.2020 Barclays Center, Brooklyn
Heavy
Adam Kownacki 20-0-0 vs Robert Helenius 29-3-0

Voitolla kohden MM -ottelua on kupletin juoni!

Kownacki on nyt rankattuna WBC#6, WBA#3, IBF#3 ja WBO#3!!
Robbe rankattuna mm: WBA#6!!

Kownacki on 191 -Senttinen, hän ei taka-asekelia yleensä ota vaan tulee eteenpäin ja lyö-..mutta sitten se tärkein: Oman näkemyksen mukaan tämä tyyli sopii Robbelle juurikin parhaiten jos hermo, kunto ja leuk vaan kestää prässiä. Osumia tulee varmasti, mutta hyvä kunto ja tarkka suojaus ja oikeanlainen liikkuminen vähentävät iskujen vaikuttavuutta.

Robben vastaiskut olivat aiemmin myrkyllisiä, niihin kaatuu jokainen, jos hyvin osuu. Nyt tsemppiä Robbelle, paluu juurille tyylillisesti voisi olla kova juttu juuri nyt. Antaa Kownackin hyökätä, koska se tekee sen 95% varmuudelle anyway..siihen kovia skodeja vastaan?

Tässä se helpoin osa-alue..eli kirjoittaa asiasta:)

Tekeminen on toinen juttu, nyt vastassa on kivenkova kaveri maailman huipulta, joka yrittää tosissaan lyödä päätä irti. Uskon silti edelleen, että Robbe pystyy tähän! Kannustan loppuun asti!

Kownackia on lyöty paljon koko uran ajan ja joskus sekin saattaa alkaa näkymään tekemisessä..onko se aika nyt, se selviää. Robbelta tarvitaan anyway 110 % tekemistä ja kovaa asennetta!

Kovuus tosian ei ole ollut koskaan Robben ongelma, jokaista matsia mies on lähtenyt voittamaan ja se on yksi syy, miksi miestä arvostan näin korkealle.

Tämän tason matseihin mennään harvoin, ei etenkään raskaassa sarjassa, joka on ammattinyrkkeilyn kuninkuusluokka. Toivon, että Robbe etenee tästä MM -otteluun ja tekee historiaa, mutta matsi kerrallaan. Onnea!

let's go !! https://www.paf.com/en/betting/news…


 
Jatkuu...

Julkaistu
17.01.2020
Nyt kun joulut sun muut pyhät on saatu pois alta, on aika alkaa valmistautumaan talvilomaan! Eikö uutta lasketteluasua ole hankittu vyötärösenttien lisäännyttyä? Tai puuttuuko hiihtolaseistasi kenties linssi? Eipä hätää! Lähde mukaan Kolikkopelien Hiihtolomasalsaan – nappaa turnauksessa se onnekkain kierros, vie mennessäsi 1 500 euroa ja sijoita uusiin talvivermeisiin! 
Jatkuu...

Julkaistu
17.01.2020
18.1.2020 Turning Stone Resort & Casino, Verona, New York, USA
vacant World Boxing Council Continental Americas Light Heavy Title
Eleider Alvarez 24-1-0 vs Michael Seals 24-2-0
light
Felix Verdejo 25-1-0 vs Manuel Rey Rojas 18-3-0
heavy
Jared Anderson 2-0-0 vs Andrew Satterfield 5-3-0

Kolumbian Eleider Alvarez yrittää paluuta voittojen tielle New Yorkissa iskettävässä tapahtumassa.
35 -vuotias Alvarez nousi vuonna 2018 maailmanmestariksi kukistaessaan Sergey Kovalevin. Ennen Kovalevin kohtaamista Alvarez otti voitot mm: Jean Pascalista ja Lucian Butesta. Etenkin Pascalin voittaminen oli merkittävä, sillä hän kuuluu edelelleen sarjan terävimpään kärkeen.
Pascalin edellinen ottelu oli tappiollinen, kyseessä oli uusinta Kovalevia vastaan. Kovalev vei matsin pistein.
Nyt Alvarez tulee kohtaamaan Usa:n Michael Sealsin. Yli 190 -senttinen Michael Seals on kovaa iskevä, ikää 37 -vuotta. Toistaiseksi Seals ei ole kohdannut aivan tämän tason miehiä, mutta vakavasti hänet on otettava.

Illassa kehään nousee myös nuori Ohion Jared Anderson.
Jared Anderson aloitti ammattikehissä vuonna 2019, ottelut ovat toistaiseksi neljä eräiseksi kaavailtuja. Jared Andersonin nimi kannattaa painaa mieleen.Liacouras Center, Philadelphia, Pennsylvania, USA
World Boxing Association Super World Super Welter Title
International Boxing Federation World Super Welter Title
International Boxing Organization World Super Welter Title
Julian Williams 27-1-1 vs Jeison Rosario 19-1-1
interim World Boxing Association World Super Feather Title
Chris Colbert 13-0-0 vs Jezzrel Corrales 23-3-0

Philadelphian 29 -vuotias Julian Williams puolustaa ensikertaa ylemmän välisarjan titteleitään. Williams nousi mestariksi 5/2019 kukistaessaan aiemmin voittamattoman Jarrett Hurdin.
Williamsin uralla on vain yksi tappio, se tuli vuonna 2016 Jermall Charlolle. Jermall Charlo on edelleen voittamaton ja nykyisin noussut sarjaa ylemmäs ja sieläkin mestariksi.

Williamsin haastaa 24 -vuotias Dominikaanisen Tasavallan Jeison Rosario.

Spa, Liege, Belgium
International Boxing Federation Mediterranean Super Light Title
Jessy PetitJean 16-0-0 vs Damian Leonardo Yapur 16-15-3
Belgian voittamaton Jessy PetitJean kohtaa Agrentiinasta lähtöisin olevan Damian Leonardo Yapurin. Molemmat ottelijat näistä ovat kohdanneet ja voittaneet Suomen Jarkko Putkosen.

 
Jatkuu...

Julkaistu
17.01.2020
Juho Tolppolan ja Pro Boxing Team Finland –tallin lauantaina 1.2.2020 Vantaalla Myyrmäen Urheilutalolla (Myyrmäenraitti 4, 01600 Vantaa) järjestämän ammattinyrkkeilyillan ottelukorttiin on lisätty ylemmän välisarjan suomalaisnyrkkeilijöiden välinen kohtaaminen. 6-eräiseksi suunnitellussa kohtaamisessa 20-vuotias tappioton oululainen Aku Kanninen (5-0-1, 2 KO) kohtaa itseään 15 vuotta kokeneemman Timo-Juhani Hirvikankaan (9-1, 3 KO).  
Jatkuu...

Julkaistu
17.01.2020
Porvoolainen ammattinyrkkeilijä Tomi Silvennoinen, 24, on nimetty toiseksi viralliseksi haastajaksi otteluun avoimesta ammattinyrkkeilyn ylemmän välisarjan (alle 69,9 kg) Euroopan unionin mestaruudesta. 
Jatkuu...

Julkaistu
15.01.2020
20.4.2001 Ronne Idraetshal, Ronne
International Boxing Federation Inter-Continental Welter Title
Christian Bladt 18-0-1 vs Jyri Kjäll 20-1-0


 
Jatkuu...

Julkaistu
13.01.2020
Raskaan sarjan voittamaton Miller palaamassa kehään ehkäpä jo Wilder vs Fury esiottelussa:

 
Jatkuu...

Julkaistu
11.01.2020
Gennadi painaa töitä tosissaan! Hyvältä näyttää!
Mies kertoo olevansa jo nyt ottelupainoissa, mielenkiinnolla tässä odottaa tulevaa ottelua! 
Jatkuu...

Julkaistu
11.01.2020
Ammattinyrkkeilyn ainoa maailmanmestarimme Eva Wahlström puolustaa seuraavan kerran WBC-liiton vyötään Englannin Sheffieldissä lauantaina 8.helmikuuta. Tässä Evan mestaruuskauden kuudennessa tittelinpuolustuksessa vastaan asettuu pienemmän IBO-liiton mestariksi viime heinäkuussa kruunattu Terri Harper. Tämän hetkisten, vielä vahvistamattomien tietojen mukaan ottelu koskisi kumpaakin mestaruutta. 
Jatkuu...

Julkaistu
11.01.2020
21.2.2020 Le Centre Financiere Sun Life, Rimouski
Super Middle
Erik Bazinyan 24-0-0 vs Timo Laine 27-12-0
 
Jatkuu...

Julkaistu
09.01.2020
Ehkä tulossa osastoa keväälle:

Dillian Whyte vs Alexander Povetkin 
Jatkuu...

Julkaistu
09.01.2020
22.2.2020 Las Vegasa
World Boxing Council World Heavy Title
Deontay Wilder 42-0-1 vs Tyson Fury 29-0-1
 
Jatkuu...

Julkaistu
06.01.2020
Julkaistu
06.01.2020
Corrales vs Castillo

Tahto ja sisukkuus.. niitä ei rahalla saa, mutta nekin ominaisuudet kasvavat korkoa kun on kovassa kunnossa. Tässä äärimmäinen esimerkki siitä, mitä tahdolla saa. Voiton. 
Jatkuu...

Julkaistu
05.01.2020
22.2.2020 Las Vegasa
World Boxing Council World Heavy Title
Deontay Wilder 42-0-1 vs Tyson Fury 29-0-1

Kahden edelleen voittamattoman jätin uusinta olisi tarkoitus iskeä vuoden 2020 alkupuolella. Edellinen ottelu päättyy ratkaisemattoon vuonna 2018.

Fury nousi ekaan otteluun suurien vaikeuksien jälkeen ottaen vain pari valmistelevaa ottelua alle. Furyhan oli kehästä poissa yli kolme vuotta.
Fury otti upean voiton Wladimir Klitschkosta, mutta masentui ja joutui jyrkkään alamäkeen alkoholin ja huumeiden myötävaikutuksesta. Fury turposi yli 160 -kiloiseksi, mutta onnistui pelastamaan itsensä kuin ihmeen kaupalla masennuksen ja huumeiden kourista palaten lopulta takaisin nyrkkeilyn pariin.

Furya valmensi uudessa huipulle nousussa Ben Davison, mutta nyt sekin tie on kuljettu loppuun ja miesten tiet erkanevat urheilun saralla.
Miesten tie erosi juuri tulevan ottelun leirityksen alkaessa.

Epäilen, että Furyn esitys Otto Wallinia vastaan laittoi miehen mietintäkannalle, asioiden oli muututtava, mikäli hän meinaisi voitaa Wilderin.
Tyson sai Wallin ottelusta palautetta myös isältään John Furylta. Isä piti esitystä luokattomana, hän oli huolissaan poikansa kunnosta todeten, ettei ole nähnyt Tysonia noin heikkona koskaan. Oli onni että hän yleensä voitti Wallinin..näytti siltä, että Furyn paras terä oli jäänyt tai jopa hukattu salille syystä tai toisesta.

Furyn uudesta valmentajasta tiedetään nyt se, että valmennuksesta tulisi vastaamaan Javan "SugarHill" Steward.

SugarHill Steward on legendaarisen, jo edesmenneen Emanuel Stewardin veljenpoika. Emanuel Stewardin taas muistetaan mm: Thomas Hearnsin, Lennox Lewisin ja Wladimir Klitschkon valmentamisesta, kuten myös Detroitin Kronk Gymistään, josta on tullut yli 40 -maailmanmestaria eri painoluokkiin.

Fury on halunnut järkeistää harjoitteluaan ja keskittyä entistäkin enemmän myös tekniikan hiomiseen. Fury saattoi harjoitella jopa liikaa Ben Davisonin ohjatessa, ainakin julkisuuteen välittyvän kuvan perusteella parivaljakko treenasi lähes aina ja kovaa..se taas tietää useimmille alamäen alkua, sillä todellista kuntohuippua ei kukaan pidä yllä jokaista päivää vuodessa..mutta tämä vain arvailua.
Fury oli muutenkin kiireinen mies ja matkusteli paljon, joten myös loppuun kärähtämiselle oli jälleen paikkansa olemassa.

Katsotaan miten homma etenee tästä eteenpän, edellisessä Wilder matsissa Fury oli hyvä, mutta konttasi kahdesti ja se taas aiheutti sen, että varman voitto kääntyi ratkaisemattomaksi, hyvä että ei tappioksi.

Kaksi luvunlaskua antaa niin suuuren edun pisteiden valossa, että MM -ottelussa noustaan harvoin pistevoittoon niistä asetelmista.

10-8 tappio erässä 9 ja sama 10-8 erässä 12 tarkoitti neljän pisteen menettämistä Furylle ja se on todellisuudessa valtava hyöty mestarille.

Ammattinyrkkeilyssä arvostellan jokainen erä erikseen ja varsin usein erä menee pistein 10-9 erän voittajalle, jos erässä ei ole varoituksia tai luvunlaskuja..usein parempi ottelija yritetään löytää osumien, iskujen painon yms perusteella, mutta erä voi siis mennä myös tasan..lopussa pisteet lasketaan yhteen ja siitä se tulos sitten muodostuu..eli:
10-9 erä voi olla todella tasaista vääntöä..joten aika usein ammattinyrkkeilyssä on myös niin, että isokaan piste-ero ei tarkoita automaattisesti sitä, että ottelu olisi todella epätasainen.

Miesten edellisen ottelun jälkeen Wilder on otellut kahdesti ottaen tyrmäysvoitot sekä Dominic Breazealelesta, että Luis Ortizista uusinassa.
Fury on ollut kehässä myös kahdesti ja voitokkaasti. Ensin hän voitti Tom Schwarzin TKO 2 ja sitten Otto Wallinin. Wallin oli Furylle yllättävän paha vastustaja ja Furyn silmäkulmaan ommeltiin matsin jälkeen peräti 47 tikkiä. Haava tuli iskusta ja sen ottelun tekeminen ei vakuuttanut montakaan nyrkkeilyasiantuntijaa.

Uusinassa molemmilla on jälleen voiton avaimet käsissään, itse veikkaan nyt Widerin voittoa. Toivoisin kyllä olevani väärässä, mutta olen näkevinäni Furyn olemuksessa miehen, joka on entinen mestari, ei tuleva.


Otteluun on kuitenkin viekä aikaa ja Fury on tehnyt ihmeitä niin usein, että hänen menestymisensä ei ole todellakaan minun mielipiteen varassa.

Siitä useimmat taas ovat samaa mieltä, että Wilder on ainakin toistaiseksi tämän sarjan vaarallisin mies. Tyrmäysvoimaa on julmestusti. Kovan oikean tietää jokainen, mutta kukaan ei kykene sitä välttämään, niin hyvä Wilder kuitenkin on. Teot puhuvat puolestaan. Tyrmäys prosentti on huikeat 95.35%!!


Alla vielä ykkösmatsin parhaita paloja!Anthony Joshuan tilanteesta on arveltu vuoden 2020 alussa seuraavaa:
^ Joshua nousi vuoden 2019 lopulla takaisin mestariksi kukistaessaan ylipainoisena kehään nouseen Andy Ruiz Jr:in.
Joshua hävisi Ruiz Jr:lle kesällä 2019, tuloksenahan oli TKO 7 voitto. Joshua konttasi ottelussa useasti, Ruiz Jr kertaalleen.
Uusinassa kaikki oli kuitenkin toisin. Joshua otteli tarkasti ja taktisesti järkevästi. Hän otti pistevoiton varsin vaivattomasti aika tapahtuma käyhän ottelun päätteeksi. Ylipainoinen ja harjoittelun laiminlyönyt Ruiz Jr oli kuin varjo entisestä eikö hän kyennyt oikeastaan olemaan ollenkaan vaarallinen 12 -erän aikana. Joshuan kyvyistä saatiin jälleen varoitusta ilmoille, hän kykenee muuhunkin kuin nopeaan tyrmäykseen. Uskon, että Joshua tulee antamaan haastetta jokaiselle sarjan huipulle edelleen. Hänen leukansa ei ehkä ole sarjan graniittisin, mutta sekään ei merkitse aivan kaikkea.
Jos hurjimpia iskuja ei kestä, niin niiltä on opeteltava suojautumaan ja sitä työtä Joshua parhaillaan tekee. Myös hänen iskuvoimansa on kova, se on syytä muistaa.
Wilder on silti tekojen perusteella rankattava sarjan pelottavammaksi mieheksi, hänen iskivoimansa ja taito osua on vertaansa vailla edelleen.

Voitokkaan MM -ottelun myötä Joshua on jälleen WBA-, WBO- ja IBF -liittojen mestarina.
Keväällä on odotettavissa, että Joshua tulee kohtaamaan IBF -liiton ykköshaastajana olevan Kubrat Pulevin. Bulgarian Pulev on toistaiseksi hävinnyt ammattikehissä vain Wladimir Klitschkolle vuonna 2014. Pulev on 38 -vuotias ottelija, jolle mieluusti antaa vielä mahdollisuuden MM -ottelussa. Voittoon tuskin eväät riittävät.

Myös cruiserista noussut Ukrainan Oleksandr Usyk on tyrkyllä MM -otteluun, sillä hän on WBO -liiton ykköshaastajana. Epäilisin kuitenkin että Joshua kohtaa Pulevin ja Usyk puolestaan Joseph Parkerin.
Lopputulemana olisi jokatapauksessa se, että Joshua kohtaisi vielä 2020 lopulla Deontay Wilder VS Tyson Fury voittajan eli WBC:n mestarin! Se olisi kova juttu se.

Raskaansarjan huippujen joukkoon nimensä kirjoitutti myös Andy Ruiz Jr ,vaikka hän löi itsensä laimin ja tuli edelliseen otteluun rapakunnossa. Epäilisin, että Andy Ruiz Jr on kova nimi edelleen ja hänen päänahkansa kiinnostaa. Toivotaan, että Andy tekee paluun keväällä ja on myös kunnossa !

Suomen jätistä, Robbe Heleniuksesta tiedetään se, että hän odottaa matsia Usa:n puolelle. Fakta on, että Robbe käyttää nyt viimeisiä mahdollisuuksiaan tavoittaa oma unelma ja nousta kohden MM -ottelua. Vain voitolla merkittävässä ottelussa nimi nousee listoilla, tappion sattuessa kohdalle homma alkaa maailman huippua ajatellen lähes taputeltu.
Mutta ei sentäs vielä, Robbe harjoittelee kovaa ja on hoikassa kunnossa, toivotaan siis onnistumista edelleen.
Suurten liittojen rankkauksissa Helenius ei ole nyt TOP 15 sakissa ja sinne miehen olisi ehdottomasti kiivettävä keinolla millä hyvänsä.
Vain riittävän korkea sijoitus suurten liittojen listalla pitää ovea raollaan suurempiin otteluihin.

Raskaan sarjan huippua kohden on tunkua ja jokunen nimi kannattaa kyllä painaa mieleen aiemmin mainittujen lisäksi kuten esim:
Tony Yoka 7-0-0, Ranskan yli kaksimetrinen Yoka on aiemmin saavuttanut Olympiakultaa..

Filip Hrgovic (10-0, 8 KO) Matchroomin promotoilla Hrgovicilla on myös kova tausta Olympiatyylin nyrkkeilystä, hän ei kuulu aivan omiin suosikkeihini, mutta maailmalla häneen uskotaan.

Efe Ajagba 12-0-0 Nigeriasta on edelleen voittamaton, myös hän on Olympiaiskijöitä. Lähes kaksimetrinen Ajagba on tulisesti iskevä, ikää 25 -vuotta. Mies asuu ja harjoittelee Texasissa.

Adam Kownacki on korkalle rankattu ottelija. Hän on lähtöisin Puolasta, nykyisin hän asuu ja harjoittelee Brooklynissä. Hänelle on ottelu merkattuna 7.3.2020 ja kertaalleen hänetkin on yhdistetty otteluun Heleniusta vastaan. Odotellaan kenet voittamaton Kownacki tulee kohtaamaan.

Luis Ortiz
Alexander Povetkin
Näitä hieman iäkkäämpiä iskijöitä ei vielä kannata unohtaa, molemmat ovat edelleen vaarallisessa kunnossa.

Michael Hunter on Usa:sta ja noussut cruiserista raskaaseen. Edellisessä matsissa hän kohtasi edellä mainitun Alexander Povetkinin ja tuloksena ratkaisematon..tästä odotellaan uusintaa.

Gerald Washingtonin nimi on mainittava myös, sillä voitto Heleniuksesta piti miehen nimeä tapetilla ja hänet on rankattuna nyt #IBF 8. Ehdottomasti kiinnostaa, mitä tämä 37 -vuotias entinen armeijan mekaanikko tekee seuraavassa ottelussaan ja kuka on vastassa.

Junior Fa 19-0 (10), Uuden-Seelannin miehiä on nähty aiemminkin huipulla. Junior Fa on on 196 -senttinen ottelija. Hänet on rankattu hyvin, mutta listalta ei toistaiseksi löydy kuin entisiä nimimiehiä. Junior Fa:n kyvyt tullaan mittaamaan tästä eteenpäin, ottelut kovenevat takuuvarmasti jos matkan on tarkoitus kulea huippua kohden.

Ivan Dychko 9-0-0, tyrmääjä Kazakhstanista on myös mainittava. Uraansa Usa:ssa tekevä Dychko on peräti 206 -senttinen ,eli Tyson Furyn mittainen jättiläinen.
Toistaiseksi Dychko on tyrmännyt jokaisen vastustajansa.
Dychko on iskenyt kaksissa Olympialaisissa ja paras sijoitus toi pronssia vuonna 2012.
Dychko on 29 -vuotias, eli hyvässä iässä edelleen menestymistä ajatellen

Evgeny Romanov 14-0-0, Venäjän 34 -vuotias Romanov on mainittava jo siksi, että tämöä 183 -senttinen kaveri on ainakin ollut kovanluokan tekijä. Vuosia sitten hän tyrmäsi Deontay Wilderin olympiatyylin kehässä ja nyt Romanov on kiivennyt ammattikehissä sijalle #8 WBO:n listalla.
Näitä Wilderin tyrmääjiä ei liikaa ole, mutta tässä yksi.


Saksa
Heavy Vacant EBU
Marco Huck 41-5-1 vs Joe Joyce 10-0-0

Tämä ottelu peruuntui, Huck loukkaantunut. Joe Joyce on sensijaan ollut tiiviisti seuraamassa Lontoon Daniel Duboisin otteluita ja on sanomattakin selvää, että heitä koitetaan saada samaan kehään kevään korvilla.
Myös Derek Chisora kuuluu siihen porukkaan kenet Dubois haluaa kohdata, eikä Dillian Whyten kohtaaminenkaan ole kaukana.
Dubois on näistä nimistä se, keneen on odotuksia eniten ladatti, katsotaan onko kenestäkään laittamaan kampoihin tälle väkevästi iskevälle nuorukaiselle.

22 -vuotiaan Daniel Duboisin lista on nyt lukemissa 14-0-0 (13 KOs).Tässä jotain mitä tuli mieleen, täydentäkää ihmeessä Facen kommenteihin, tässä ei varmaankaan ole kuin osa niistä nimistä, kenet on syytä huomioida raskaassa sarjassa jo vuonna 2020!!

 
Jatkuu...

Julkaistu
04.01.2020
Pro Boxing Team Finland -ammattinyrkkeilytalli avaa jälleen suomalaisen ammattinyrkkeilyvuoden järjestämällä 1.2.2020 Vantaalla Myyrmäen Urheilutalolla nyrkkeilyillan, jonka pääotteluissa nähdään Samuli ”Lalonde” Kärkkäinen sekä Gennadi ”Russian Roulette” Mentsikainen. 8-eräisiksi suunnitelluissa alemman raskassarjan pääotteluissaan miehet saavat vastaansa Unkarin Laszlo Penzesin ja Viron Anton Sjomkinin. 
Jatkuu...

Julkaistu
01.01.2020
Vuoden 2019 "SOTURI" äänestys on käynnissä, lukijat valitsevat SOTURIN äänestämällä suosikkiaanÄänestys on voimassa 26.1.2019 asti

Termi "Soturi" ei aina välttämättä tarkoita teknisesti parasta nyrkkeilijää, vaan taistelijaa joka muistetaan. Jokainen päättäköön itse termin merkityksen ja äänestäköön suosikkiaan!

Itse äänetykseen mahtui mukaan peräti 30 -ehdokasta, joista jokainen oli aktiivisena ottelijana vuonna 2019.

30 -ottelijan joukko on järjestetty BoxRec sivuston pisteytyksen perusteella, ikävä kyllä kaikki eivät äänestykseen omilla nimillään mahtuneet. Mikäli suosikkisi ei ole listalla, niin valitse "muu" -vaihtoehto ja äänestä sitä.

Facebook osiossamme on kommentointimahdollisuus, jonne voi lisätä äänensi ja nimen "muu" ottelija valintaa tukemaan.


Soturiäänestys: Valitse suosikkisi ja paina "VOTE" eli äänestä nappia:

Vuoden SOTURI 2019
 
pollcode.com free polls


Huom: Inhimillisen virheen vuoksi DAYRON LESTER jäi pois ja hänet on lisätty pääsivun äänestykseen, kuten myös Facebook kommenttikenttään! Pahoittelut virheestä

Vuoden SOTURI 2019
 
pollcode.com free polls


Äänestyksen toimintaperiaate:

Äänestys toimii siten, että samasta ip-osoitteesta on mahdollista antaa vain yksi tulokseen vaikuttava ääni yhdelle ehdokkaalle.
Äänestys on toteutettu tuttuun tapaan sivustomme ulkopuolisen tahon tuottamalla koodilla, myös äänestyksen äänten laskenta tapahtuu muualla kuin Ammattinyrkkeily.Net sivustolla.

Historia:
Vuonna 2013 soturiksi valittiin Edis Tatli, 2014-2017 tittelin vei Juho Haapoja ja vuoden 2018 Soturiksi äänestettiin Jarkko Putkonen!

Vuoden 2019 Ammattinyrkkeily.Net lukijoiden valitsema SOTURI tulee saamaan upean diplomin + mainetta ja kunniaa!

Vuoden SOTURI tullaan palkitsemaan Vantaan Myyrmäessä 1.2.2020 iskettävässä ammattinyrkkeily tapahtumassa!!Soturiehdokkaat ja recordit

Alla ottelijoiden recordit koko uralta ja erikseen vuoden 2019 recordi:

NAME CAREER 2019
Edis Tatli 32-3-0 1-1-0
Robert Helenius 29-3-0 1-1-0
Tomi Silvennoinen 9-1-0 1-0-0
Eva Wahlström 23-1-2 1-0-1
Jussi Koivula 24-7-1 0-2-0
Timo Laine 27-12-0 4-1-0
Niklas Räsänen 15-2-1 1-0-0
Jarkko Putkonen 16-7-2 1-2-1
Oskari Metz 11-0-0 2-0-0
Mathias Eklund 11-3-2 2-1-0
Lotta Loikkanen 6-1-0 2-1-0
Jose Antonio Sanchez Romero 12-0-1 2-0-0
Henri Kekäläinen 11-6-0 0-1-0
Jarkko Ojapalo 7-0-0 4-0-0
Samuli Kärkkäinen 11-1-0 3-1-0
Gennadi Mentsikäinen 7-4-0 1-2-0
Tuomo Eronen 21-7-0 0-1-0
Nourdeen ”Ukunta” Toure 10-2-0 2-0-0
Sami Enbom 18-6-0 1-4-0
Janne Forsman 22-13-0 0-2-0
Satu Lehtonen 1-0-0 1-0-0
Timo-Juhani Hirvikangas 9-1-0 2-0-0
Rasmus Bergman 2-0-0 2-0-0
Aku Kanninen 5-0-1 2-0-1
Teemu Tuominen 10-6-0 0-1-0
Antti Hietala 6-0-1 2-0-0
Mika Joensuu 15-13-0 0-3-0
Petteri Kiviniemi 1-0-0 1-0-0
Janne Rantanen 3-1-0 0-1-0

*******************************************
Muu valintaan jääneet ottelijat:
Sanna Turunen
6-3-1 2-1-0
Topias Lepo 1-0-0 1-0-0
Marko Mononen 7-1-0 2-0-0
Dimitri Faltin 2-5-1 0-3-0
Henri Kurttila 1-0-0 1-0-0
Antti Aunola 1-0-0 1-0-0
Markus Sutinen 1-0-0 1-0-0


-AV-


 
Jatkuu...

Julkaistu
31.12.2019
Julkaistu
29.12.2019
28.12.2019 State Farm Arena, Atlanta, Georgia, USA
World Boxing Council Silver Light Heavy Title
World Boxing Association World Light Heavy Title
Jean Pascal 34-6-1 vs Badou Jack 22-2-3
Voittaja:
Jean Pascal PST 114-112 Jack, 114-112, 114-112 Pascal.

vacant World Boxing Association World Light Title
Gervonta Davis 22-0-0 vs Yuriorkis Gamboa 30-2-0
Voittaja:
Gervonta Davis TKO 12

Atlantassa, Georgiassa iskettiin kovia otteluita.

Raskaan keskisarjan MM -ottelussa WBA #11 Badou Jack (22-3-3, 13 KOs) haastoi mestari Jean Pascalin (35-6-1, 20 KOs).

Todella vahva Pascal esitti jälleen väkeviä iskujaan, Ruotsin Jack oli jokusen kerran hätää kärsimässä, mutta sai pidettyä pintansa palaten hienosti mukaan otteluun.
Etenkin erien lopput olivat Jackille vaikeita, Jean Pascal tuli päälle tosissaan ja siitä on leikki kaukana.
Jackin loistavan suojauksen ja hyvän silmän ansiosta hän sai suojattua itseään useimmiten upeasti.

Erässä neljä Jackin tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui ja Pascal täräytti perille yliolan oikean, joka pudotti haastajan luvulle.
Jackin imuroima osuma oli paha, hän iski itse vasenta suoraa, kun oikea tärähti hieman vastapalloon. Jack horjui ja putosi, mutta selvitti päänsä todella hyvin palaten siihen mitä olis selvästikin sovittu.

Jack teki koko ottelun varsin tarkkaa ja harkittua työtä. Hän hyödynsi ulottuutta, käytti upeaa vasenta suoraa ja liikkui terävillä jaloilla sen mitä tarvitsi. Tarkka oikea suora oli myös vaarallinen.

Viisikin senttiä suuntaan tai toiseen on tässä lajissa todella pitkä matka. Hyvä nyrkkeilijä kykenee silmänsä ja ehkä jopa vaistojensa turvin pysymään lähes aina iskuetäisyydellä..kun toinen lyö, hän on juuri ja juuri ulottumattomissa, mutta vain palaten takaisin iskumestoille...ellei lyö jopa samaan aikaan.
Tätä Badou Jack teki, hän otteli mielestäni loistavan ottelun.

Erässä 12 nähtiin jännittäviä hetkiä, kun mestari otti luvut. Jack osui usealla oikeallaan ja sai Pascalin selvästi pois balansista..Pascal horjahteli ja riuhtaisi ilmoille tavaramerkkinsä, julman vasemman koukun, jonka Jack väisti..Pascal kaatui oikeastaan oman iskunsa voimasta ja siitä tuli luvut. Toki hänessä tuntui juuri perille tulleet kovat osumat. Pascal on kuitenkin todella vahva ja kestää iskuja hämmätyttävän hyvin. Hän joutui luvulle nyt toista kertaa pitkällä urallaan.
Pascal nousi ylös ja ottelu jatkui viimeiseen kongin kumahdukseen asti.
Jackin leiri juhlisti oletettua voittoa, Pascal oli enemmänkin allapäin heti matsin päätyttyä. Tuomarit näkivät Pascalin hitusen parempana, itse näin toisin.
Hyvän alun jälkeen Pascal joutui ottamaan tarkkoja osumia vieden ajoittain vain erien loput nimiinsä. Vanha totuus tosin on, että myös pistetuomarit ovat ihmisiä ja he muistavat parhaiten juuri erän lopun..ehkä se selittää tämän tasaisen, mutta hienon matsin tuomiota.
Minun papereissa Jack palkittiin voitolla upean ottelun päätteeksi, mutta matsi oli tasainen ja näin mestari säilytti tittelinsä niukan pistevoiton turvin. En ole lukenut, miten matsia arvioitiin maailmalla..eikä sekään muuta omaa kantaani.

Davis vs Gamboa
Illan toisessa ottelussa iskettiin kevytsarjan vapaana olevasta WBA:n tittelistä.
Nuori WBA #1 raankattu Gervonta “Tank” Davis (23-0, 22 KOs) otti jälleen tyrmäysvoiton ja nyt myös kevytsarjan mestaruuden.

Kuuban Yuriorkis “El Ciclon de Guantanamo” Gamboa (30-3, 18 KOs) ei kyennyt vastaamaan nuoren miehen tekemiseen ja kaiken lisäksi Gamboa loukkasi akillesjänteensä pudottuaan luvulle erässä kaksi.

Loukkaantuneena otellut Gamboa näytti ikäistään vanhemmalta, vaikka hänelläkin oli pari tähtihetkeä ottelussa. Gamboan iskuista puuttui nyt terävyyttä ja yksijalkaisena tai loukkaantuneen nyrkkeileminen on mahdotonta.
Gamboan tekeminen hidastui silmin nähden vamman jälkeen, hän ei aina nähnyt tulevia iskuja, eikä omissa iskuissa ollut enää pontta. Kädet olivat kuin keitetyt spagetit, teho ainakin näytti telkkarin kautta sen mukaiselta. Iskut osuivat ajoittain, mutta vaikutusta ei ollut.

Davis kuitenkin joutui kunnioittamaan Olympi kultaa iskenyt Gamboaa, eikä hän tehnyt hätiköityjä hyökkäyksiä suurella riskillä. Davis iski Gamboa luvulle myös erässä 8 ja lopullinen niitti tuli erässä 12.
Davis voitti 1-2 erää lukuunottamatta jokaisen erän, mutta tämän perusteella hän ei ole edelleenkään kevytsarjan parhaiden miesten tasolla.

Davis taisi sanoa matsin jälkeen, että kukaan ei ole turvassa, Leo Santa Cruz ja Vasyl Lomachenko etenkin kiinnostavat..Vasyl Lomachenko on kevytsarjassa usean liiton mestarina ja Leo Santa Cruz höyhensarjassa. Leo Santa Cruz on jo aiemmin haastanut Davisia kehään uhaten nousta ylempään höyhensarjaan..mutta Davis on nyt kevytsarjassa..joten katsotaan miten homma etenee. 
Jatkuu...

Julkaistu
28.12.2019
28.12.2019 Palais des Sports, Marseille, Bouches-du-Rhône, France
World Boxing Association Super World Cruiser Title
Arsen Goulamirian 25-0-0 vs Constantin Bejenaru 14-0-0
WBA -liiton "Super Champion" Arsen Goulamirian puolustaa cruiserin titteliään Ranskassa.
186 -senttinen Arsen Goulamirian on syntyisin Armeniassa, hän asuu Ranskassa, mutta harjoittelee nykyisin Californiassa, Big Bear Laken vuoristoalueella.
Goulamirianin valmennusksesta vastaa kuuluisa Abel Sanchez, jonka omistama harjoituskeskus sijaitsee kyseisessä vuoristokaupungissa.
Sanchez on mies monen mestarin taustalla, hän on valmensi mm: Gennady Golovkia vuosien ajan, mutta lopulta miesten tiet erosivat..yllättäin rahasta ja palkkioista johtuviin riitoihin..

Bejenarun uran arvokkain voitto on lienee Alexey Zubovista vuodelta 2016. Vasenkätinen Bejenarun nousee kehää altavastaajana, mutta on edelleen voittamaton mestarin tavoin.
Bejenaru ei ole huono nyrkkeilijä vaan yllättävänkin nopea liikkeinen ja päättäväinen. Goulamiria on kuitenkin vahva ja kovaa iskevä, viiden viimeisen ottelun saldo on 5-0-0 (5ko)

State Farm Arena, Atlanta, Georgia, USA
World Boxing Council Silver Light Heavy Title
World Boxing Association World Light Heavy Title
Jean Pascal 34-6-1 vs Badou Jack 22-2-3
vacant World Boxing Association World Light Title
Gervonta Davis 22-0-0 vs Yuriorkis Gamboa 30-2-0

Ruotsin Badou Jack iskee nyt vuoden toisen ottelunsa. Hän haastaa Haitilta lähtöisin olevan mestarin Jean Pascalin.

Vuosia Kanadassa asunut Jean Pascal on kova ja kokenyt iskijä. Hän on kohdannut useita huippua niin tässä raskaassa keskisarjassa, kuin hieman nuorempana ylemmässä keskisarjassa.
Jean Pascal nousi mestariksi toistamiseen kukistettuuaan aiemmin voittamattoman Usa:n Marcus Brownen vuonna 2019.

Marcus Browne puolestaan on mies, joka kohtasi ennen Pascalin kohtaamista Badou Jackin ottaen tästä pistevoiton.
Badou Jack sai ottelussa todella pahan haavan otsaansa, luu paistoi otsassa, mutta ottelu jatkui ja Jack kärsi tappion taistelustaan huolimatta.

Molemmat miehet, sekä Pascal että Jack ovat myös Olympiaiskijöitä vuosien takaa.
Jack on ollut maailmanmestarina ammattikehissä ylemmässä keskisarjassa ja raskaassa keskisarjassa.
Jack muistetaan myös siitä, että uransa alkutaipaleella hän otteli kahdesti Suomessa, ensin Ulvilassa ja sitten Vaasassa.
Ulvilassa hän iski vuonna 2009, paikka oli pesäpallo stadion ja ulkona hiekkakentällä iskettiin. Satuin olemaan myös itse paikalla todistamassa Jackin ekan erän TKO voittoa Dmitry Gavrilovista.

Atlantan illassa kehään tulee nousemaan myös Marylandin Gervonta Davis ja Kuuban Yuriorkis Gamboa. He iskevät yhteen vapaana olevasta kevytsarjan WBA:n tittelistä.
Kuuban Gamboa oli aikoinaan kovanluokan tekijä, saavutuksena mm: Olympia kultaa ja ammattikehissä maailmanmestaruus höyhensarjan painoissa. Näistä saavutuksista on kuitenkin jo aikaa.
Gamboa nousee nyt kehään suurena altavastaajana, mutta toki hän on hyvänä päivänä edelleen vaarallinen iskijä.

Suosikkina kehään kipuaa 25 -vuotias Gervonta Davis. Davis on tunnettu nopeudestaan ja kovata iskustaan. Davis on vasenkätinen ja nyt hän iskee ensikertaa kevytsarjan MM -ottelussa. Aiemmin Davis on ollut mestarina painoluokkaa alempana.
Molemmat miehet ovat aloittaneet nyrkkeilyn jo aivan pienenä poikana, Gamboa on jo 38 -vuotias ja uransa ehtoopuolella.

Puntarilla Davis hämmästytti fanejaan, sillä mies saapui kevytsarjan MM -otteluun ylipainoisena, hän alitti vasta toisella punnituksella painorajan ja sai hyväksynnän MM -otteluun.
Gamboa innostui punnituksesta ja uskoo tilaisuutensa tulleen, hän hakee yllätystä epäillen, että Davis aliarvioi hänet pahemman kerran.
Punnituksen jälkeen Davis käyttäytyi muutenkin sopimattomasti ja kävi käsiksi Gamboaan. En arvosta tämän tyyppistä käytöstä, toivotaan että Gamboa on valmistautunut huolellisti tekee kovan suoritusken vuoden 2019 loppuun!

Kevytsarjan muut mestarit ovat Ukrainan Vasiliy Lomachenko (14-1, 10 KOs) (WBA “super”, WBO ja WBC) Teofimo Lopez on IBF -liiton tuore mestari.

Staples Center, Los Angeles, California, USA
World Boxing Council World Welter Title
International Boxing Federation World Welter Title
Errol Spence Jr 25-0-0 vs Shawn Porter 30-2-1

Errol Spence Jr hajaäänin: 116-111 Spence, 115-112 Porter and 116-111 Spence
World Boxing Council World Super Middle Title
Anthony Dirrell 33-1-1 vs David Benavidez 21-0-0

David Benavidez KO 9
vacant World Boxing Association World Super Light Title
Mario Barrios 24-0-0 vs Batyr Akhmedov 7-0-0

Mario Barrios PST 115-111 | 116-111 | 114-112 (Akhmedov down rd 4 & rd 12)

Pääottelusta kahden välisarjan mestarin välillä kehkeytyi kova koitos.
Lievässä altavastaajan asemassa otteluun lähtenyt Porter laittoi kaiken peliin ja kävi hurjasti päälle läpi ottelun. Vasenkätinen Spence Jr on kuitenkin vaikeasti osuttava ja yllättävn vahva. Spence Jr osui selvästi tarkemmin, vaikka Porterin työmäärä oli valtava.
Ottelu eteni tasaisissa merkeissä, molemille merkattiin erävoittoja ja pääosa eristä oli tasaista vääntöä. Erässä 11 Spence Jr osui hyvin etukäden yläkoukulla ja se käytti Porteria luvulla. Siitä erästä Spence Jr kuittasi 10-8 voiton. Lopulta hänvei koko ottelun hajaääni tuomiolla. Hyvä ja kova ottelu. Helppoa voittoa Spence Jr ei saanut.
Spence Jr on todella vaikeasti voitettavissa, hän on varsin iso, kova kuntoinen, tukevasti iskevä ja vaikeasti osuttavavissa.
Spence Jr myös näyttää kestävän koviakin tällejä, edellä mainuttujen vahvuuksien vuoksi hän jatkaa uraansa edelleen voittamattomana.Bilbao Arena, Bilbao, País Vasco, Spain
EBU European Welter Title
David Avanesyan 24-3-1 vs Kerman Lejarraga 28-1-0

David Avanesyan TKO 1
Miehet iskivät uusinnan ja jälleen David Avanesyan löi kotikehässään otelleen Lejarragan keskeytyskuntoon.
Tuomarina EM-kehässä nähtiin Anssi Peräjoki

 
Jatkuu...

Julkaistu
27.12.2019
Julkaistu
27.12.2019
22.2.2020 Las Vegasa
World Boxing Council World Heavy Title
Deontay Wilder 42-0-1 vs Tyson Fury 29-0-1

Kahden edelleen voittamattoman jätin uusinta olisi tarkoitus iskeä vuoden 2020 alkupuolella. Edellinen ottelu päättyy ratkaisemattoon vuonna 2018.

Fury nousi ekaan otteluun suurien vaikeuksien jälkeen ottaen vain pari valmistelevaa ottelua alle. Furyhan oli kehästä poissa yli kolme vuotta.
Fury otti upean voiton Wladimir Klitschkosta, mutta masentui ja joutui jyrkkään alamäkeen alkoholin ja huumeiden myötävaikutuksesta. Fury turposi yli 160 -kiloiseksi, mutta onnistui pelastamaan itsensä kuin ihmeen kaupalla masennuksen ja huumeiden kourista palaten lopulta takaisin nyrkkeilyn pariin.

Furya valmensi uudessa huipulle nousussa Ben Davison, mutta nyt sekin tie on kuljettu loppuun ja miesten tiet erkanevat urheilun saralla.
Miesten tie erosi juuri tulevan ottelun leirityksen alkaessa.

Epäilen, että Furyn esitys Otto Wallinia vastaan laittoi miehen mietintäkannalle, asioiden oli muututtava, mikäli hän meinaisi voitaa Wilderin.
Tyson sai Wallin ottelusta palautetta myös isältään John Furylta. Isä piti esitystä luokattomana, hän oli huolissaan poikansa kunnosta todeten, ettei ole nähnyt Tysonia noin heikkona koskaan. Oli onni että hän yleensä voitti Wallinin..näytti siltä, että Furyn paras terä oli jäänyt tai jopa hukattu salille syystä tai toisesta.

Furyn uudesta valmentajasta tiedetään nyt se, että valmennuksesta vastaisi Javan "SugarHill" Steward.

SugarHill Steward on legendaarisen, jo edesmenneen Emanuel Stewardin veljenpoika. Emanuel Stewardin taas muistetaan mm: Thomas Hearnsin, Lennox Lewisin ja Wladimir Klitschkon valmentamisesta, kuten myös Detroitin Kronk Gymistään, josta on tullut yli 40 -maailmanmestaria eri painoluokkiin.

Fury on halunnut järkeistää harjoitteluaan ja keskittyä entistäkin enemmän myös tekniikan hiomiseen. Fury saattoi harjoitella jopa liikaa Ben Davisonin ohjatessa, ainakin julkisuuteen välittyvän kuvan perusteella parivaljakko treenasi lähes aina ja kovaa..se taas tietää useimmille alamäen alkua, sillä todellista kuntohuippua ei kukaan pidä yllä jokaista päivää vuodessa..mutta tämä vain arvailua.
Fury oli muutenkin kiireinen mies ja matkusteli paljon, joten myös loppuun kärähtämiselle oli jälleen paikkansa olemassa.

Katsotaan miten homma etenee tästä eteenpän, edellisessä Wilder matsissa Fury oli hyvä, mutta konttasi kahdesti ja se taas aiheutti sen, että varman voitto kääntyi ratkaisemattomaksi, hyvä että ei tappioksi.

Kaksi luvunlaskua antaa niin suuuren edun pisteiden valossa, että MM -ottelussa noustaan harvoin pistevoittoon niistä asetelmista.

10-8 tappio erässä 9 ja sama 10-8 erässä 12 tarkoitti neljän pisteen menettämistä Furylle ja se on todellisuudessa valtava hyöty mestarille.
Ammattinyrkkeilyssä arvostellan jokainen erä erikseen ja varsin usein erä menee pistein 10-9 erän voittajalle, jos erässä ei ole varoituksia tai luvunlaskuja..usein parempi ottelija yritetään löytää osumien, iskujen painon yms perusteella, mutta erä voi siis mennä myös tasan..lopussa pisteet lasketaan yhteen ja siitä se tulos sitten muodostuu..eli:
10-9 erä voi olla todella tasaista vääntöä..joten aika usein ammattinyrkkeilyssä on myös niin, että isokaan piste-ero ei tarkoita automaattisesti sitä, että ottelu olisi todella epätasainen.

Miesten edellisen ottelun jälkeen Wilder on otellut kahdesti ottaen tyrmäysvoitot sekä Dominic Breazealelesta, että Luis Ortizista uusinassa.
Fury on ollut kehässä myös kahdesti ja voitokkaasti. Ensin hän voitti Tom Schwarzin TKO 2 ja sitten Otto Wallinin. Wallin oli Furylle yllättävän paha vastustaja ja Furyn silmäkulmaan ommeltiin matsin jälkeen peräti 47 tikkiä. Haava tuli iskusta ja sen ottelun tekeminen ei vakuuttanut montakaan nyrkkeilyasiantuntijaa.

Uusinassa molemmilla on jälleen voiton avaimet käsissään, itse veikkaan nyt Widerin voittoa. Toivoisin kyllä olevani väärässä, mutta olen näkevinäni Furyn olemuksessa miehen, joka on entinen mestari, ei tuleva.


Otteluun on kuitenkin viekä aikaa ja Fury on tehnyt ihmeitä niin usein, että hänen menestymisensä ei ole todellakaan minun mipiteen varassa.Alla vielä ykkösmatsin parhaita paloja! 
Jatkuu...

Julkaistu
23.11.2019
Viimeisten tietojen mukaan vaikuttaisi siltä, että moninkertainen, usean painoluokan yhä voittamaton maailmanamestari Floyd Mayweather Jr olisi palaamassa kehään.
Paluu menee vuodelle 2020, aivan varmaa tietoa asiasta ei ole, mutta Floydin on kerrottu neuvotelleen jo pidempään UFC pomon Dana Whiten kanssa.

42 -vuotias Mayweather Jr aloitti nyrkkeilyn ammattikehissä vuonna 1996, recordi on nyt lukemissa: 50-0-0 (27ko).

Mayweather Jr on päättänyt uransa jo useasti, edellisen kerran hän palasi kehään näytösottelun tiimoilta Japanissa. Sillon vastassa oli nuori potkunyrkkeilijä nimeltään Tenshin Nasukawa. Vuosi taisi olla 2018.
Sitä edellisessä ottelussan Mayweather Jr iski virallisessa ammattinyrkkeilyottelussa ja vastassahan oli vapaaottelussa maailmanmestarina ollut Conor McGregor. Ottelu oli Conor McGregorin ensimmäinen ammattinyrkkeilyottelu ja tuloshan vuonna 2017 käydyssä ottelussa oli TKO 10 voitto Floydille.

Eräs uutisointi jo kertoikin, että Floyd tulisi kohtaamaan paluuottelussaan Venäjän Khabib Nurmagomedovin. Myös hän on vapaaottelussa kova tekijä, maailmanmestari.

Odotellaan tarkempia tietoja, ehkä paluu tapahtuu, mutta milloin ja ketä vastaan on edelleen aika mysteeri. Varmuutta ei ole mistään tässä vaiheessa.
 
Jatkuu...

Julkaistu
04.11.2019
Julkaistu
25.10.2019
Julkaistu
17.10.2019
Julkaistu
06.09.2019
löysin joitakin vanhoja Ammattinyrkkeily.Net valokuvia!
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Julkaistu
09.07.2019
22.2.2020 Las Vegas, Nevada, USA?
World Boxing Council World Heavyweight Title
Deontay Wilder 41-0-1 vs Tyson Fury 28-0-1

Wilder kohtaa Furyn vuonna 2020! Wilderillä ottelu sovittuna 28.9.2019 Kuuban Luis Ortizia vastaan. Myös se ottelu on uusinta!
Wilder vs Fury osa 1 iskettiin 12/2018 ja tulos oli silloin ratkaisematon. Fury konttasi eka matsissa kahdesti, ilman luvunlaskuja Fury olisi ollut voitossa kiinni!
Katsotaan mitä uusinta tuo tullessaan, nyt Fury on varmasti valmis, sillä ennen edellistä ottelua hän palasi kehään parin lämmittelymatsin turvin lähes kolmen vuoden tauolta. Eikä se tauko ollut pelkkää mukavaa mestarin elämää. Fury kärsi sinä aikana pahasta masennuksesta, joka ainakin osaltaan saattoi johtua mestarin rankasta alkoholin ja muiden päihteiden kulutuksesta. Nyt Fury on pysynyt raittiina ja harjoittelu maistuu! 
Jatkuu...

Julkaistu
26.02.2019
Julkaistu
07.01.2013
Kings Talli, iltoja, treenejä pressejä, haastatteluja ym luvassa

Kings tallin matseja, seuraavana iskee Susimies Jyrki Vierelä
19.4.1999, Helsinki, Kings Talli 
Jatkuu...

Julkaistu
01.08.2012
Hieman vanhempaa dokkaria julkaisuun, mielestäni todella upea pätkä, jonka kautta varmasti usealle katsojalle välittyy jotain sellaista nyrkkeilystä, mitä on vaikea sanoin kuvata. 
Jatkuu...

Julkaistu
23.01.2010
Julkaisen Ammattinyrkkeily.Net valokuvia ja videoita vuosien varrelta.
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Ammattinyrkkeily.net