Julkaistu
06.12.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!
Punnnitus ja painot tässä:7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
06.12.2019
Helsinkiläinen Gennadi Mentsikainen (6-4, 5 KO) kohtaa Helsingin keskustassa järjestettävässä Apollo Pro Boxing Nightissa Tsekin Dominik Landgrafin (4-16, 3 KO), joka Suomessa muistetaan voitostaan Vikke Kannista vastaan Iissä helmikuussa 2018. 
Jatkuu...

Julkaistu
06.12.2019
6.12.2019 ICC Exhibition Centre, Sydney, New South Wales, Australia
International Boxing Federation Australasian Super Welter Title
Tim Tszyu 14-0-0 vs Jack Brubaker 16-2-2
25 -vuotias Tim Tszyu iskee vuoden 2019 neljännen ottelunsa. Mies on yhä voittamaton. Poika kulkee isänsä jalanjälkiä, mutta vielä on isän saavutuksiin matkaa. Tie huipulle on raivattava voitto kerrallaan.
Timin isä on legendaarinen Kostya Tszyu, joka puolestaan oli aikoinaan useamman kerran mestarina painoluokassa Ylempi kevytsarja.

7.12.2019 Bell Centre, Montreal, Quebec, Canada
NABF Heavy Title
Arslanbek Makhmudov 9-0-0 vs Samuel Peter 38-8-0 heavy
Simon Kean 17-1-0 vs Siarhei Liakhovich 27-7-0

Ex-mestarit Samuel Peter ja Siarhei Liakhovich nousevat kehään Kanadassa. Molemmat altavastaajan asemassa, ura on jo ehtoopuoella.
Peterille en anna juurikaan mahdollisuuksia menestyä, eikä Liakhovichinkaa paluuottelu vuosien tauolta ole helppo.
Liakhovich tulee kohtaamaan kotikehän Simon Keanin, entisiä Olympiaiskijöitä hänkin.
Sekä Peter että Liakhovich ovat kärsineet tappiot Suomen Robbe Heleniukselle. Niistä otteluista on vuosia aikaa ja vielä silloin molemmat oliat vaarallisia. Nyt pidän Liakhovichia näistä vaarallisempana, vaikka hän onkin jo 43 -vuotias.
Liakhovichin kohtaava Simon Kean on nuorempi, isompi ja nukutavasti iskevä, sillä vain yksi vastustaja on kestänyt hänen iskujaan täyden ajan.

Sitten on vuorossa koko vuoden tärkein uusinta Ruiz Jr vs Joshua!!

Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
06.12.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
05.12.2019
Porvoolainen Topias Lepo, 25, iskee ammattilaisdebyyttinsä 19. joulukuuta Apollo Live Clubilla Helsingissä. Nelinkertainen olympiatyylin nyrkkeilyn SM-mitalisti uskoo menevänsä pitkälle ammattilaiskehissä. 
Jatkuu...

Julkaistu
04.12.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
03.12.2019
19.12.2019 Apollo Live Club, Helsinki

”Ivalo” Kiviniemi debytoi ammattinyrkkeilypromoottorina

Raskaansarjan ammattinyrkkeilijänä debyyttinsä helmikuussa Vantaalla iskenyt Petteri ”Ivalo” Kiviniemi (1-0, 1 KO) seuraa ex-ammattinyrkkeilijä Juho Tolppolan jalanjälkiä toimimalla promoottorina Helsingissä Apollo Live Clubilla torstaina 19.12.2019 iskettävässä ammattinyrkkeilyillassa. Illan ohjelmaan kuuluu kolmen ammattilaisottelun lisäksi yksi näytösottelu. 
Jatkuu...

Julkaistu
01.12.2019
28.11.2015 ESPRIT arena, Düsseldorf
World Boxing Association Super World Heavy Title Nelisen vuotta sitten Tyson Fury kohautti nyrkkeilymaailmaa:

International Boxing Federation World Heavy Title
World Boxing Organisation World Heavy Title
International Boxing Organization World Heavy Title
The Ring Magazine World heavyweight title
Wladimir Klitschko 64-3-0 vws Tyson Fury 24-0-0


WBA Super World heavyweight title (9th defence by Klitschko)
WBO Super World heavyweight title (15th defence by Klitschko)
IBF World heavyweight title (19th defence by Klitschko)
IBO World heavyweight title (19th defence by Klitschko)


Erään aikakauden loppu raskaassa sarjassa. Ukrainan Wladimir Klitschko hävisi tittelinsä Furylle Saksassa isketyssä ottelussa. Fury vei ottelun pistein ja kehätuomarina toimi Usa:n Tony Weeks. Wladimir Klitschko oli pysynyt voittamattomana 11 -vuoden ajan.Tämän jälkeen Wladimir hävisi vielä Anthony Joshualle TKO 11 tuomiolla, vuosi oli 2017. Se jäi Wladimirin viimeiseksi otteluksi..ellei ihmeitä tapahdu. Vain hetki ennen miesten kohtaamista nähtiin erikoinen episodi, joka voidaan laskea törkeiden koiruuksien joukkoon.

Syyllinen tähän koiruuteen oli Wladimir Klitschko taustajoukkoineen..ja nyt päivän kysymys: Mitä Klitchko yrittikään tehdä ennen ottelua, oletettavasti parantaakseen mahdollisuuksiaan menestyä?
Vastauksia Facen kommentteihin..palkintona hyvää mieltä tietäjälle! 
Jatkuu...

Julkaistu
01.12.2019

Salohalli, Salo, Finland
vacant Finnish Cruiser Title
Samuli Karkkainen 10-0-0 vs Jarkko Ojapalo 6-0-0
Voittaja: Ojapalo W10 2-1

Tuima taisto, jossa kummallakin oli paikkansa. SM-tittelin arvoinen kamppailu, jossa iskettiin alusta loppuun tulisesti. Ja YLLÄTYS, YLLÄTYS, Juho "Härmän Häjy" Haapoja haastoi tuoreen mestarin puolustamaan titteliään. HÄJY tuloo takaasin!!!!!

super light
Jarkko Putkonen 16-6-2 vs Damian Leonardo Yapur 15-15-3
Voittaja: Yapur W8 3-0

light
Eva Wahlstrom 22-1-2 vs Consolata Musanga 8-4-3 Voittaja: Wahlström W8 3-0

fly
Satu Lehtonen debut vs Oksana Romanova 10-27-1
Voittaja: Lehtonen W8 3-0

light heavy
Niklas Rasanen 14-2-1 vs David Radeff 9-15-2
Voittaja: Räsänen W6 3-0

welter
Rasmus Bergman 1-0-0 vs Ramazan Cani 0-3-0
Voittaja: Bergman TKO2

super welter
Timo Juhani Hirvikangas 8-1-0 vs Sergey Martirosyan 2-6-0
Voittaja: Hirvikangas W4 3-0

cruiser
Markus Sutinen debut vs Adgert Fejza debut
Voittaja: Sutinen KO1

Lyhyt yhteeveto Salon nyrkkeilytapahtumasta.
Markus Sutinen iski tulisen debyytin ja löi vastustajan unille heti avauserässä.Ruuti on kuivaa riskin oloisella Tampereen miehellä, tästä on hyvä jatkaa. Sutinen on 34 -vuotias, joten debyytti tuli ajankohtaiseksi vasta varttuneemmalla iällä. Katsotaan miten pitkälle mies urallaan pääsee!

Rasmus Bergman otteli hienosti, vastustaja oli tasoltaan heikko ja näin Bergman otti uransa toisen voiton. Rasmus Bergman on 21 -vuotias ja asustelee Karkkilassa. Bergman vaikutti lupaavalta, tervetullut lisä kotimaiseen ammattinyrkkeilyyn tämäkin.

Satu Lehtonen otti myös voiton debyytissään kohdatessaan 47 -vuotiaan Oksana Romanovan. Matsi kesti täydet kahdeksan erää, tästä on Lehtosenkin hyvä jatkaa.
Vasenkätinen Lehtonen oli hyvässä vireessä, hitusen terävyyttä otteisiin niin hyvä tulee. Liikettä jalkojen osalta voisi ehkä hieman keventää ja terävöittää kokonaisuudessaan, sähäkämmällä jalkatyöllä myös iskuihin voisi tulla uudenlaista pirteyttä.

Räsänen palasi kehään pitkältä tauolta ja matsaaminenhan näytti hyvältä. Rento, nopea ja hyvillä reaktioilla Niklas on varustettu. Nyt tuli alle tärkeitä eriä ja aika helpon oloinen voitto reilusti hitaammasta David Radeffistä.
Itseä hieman hirvittää tässä vaiheessa vain se, että ajoittain nyrkkeilyasento nousee aika pystyyn, samoin leuka.
Nyt siitä ei koitunut pientäkään ongelmaa, suojaus ja jalat pelasivat, otteleminen sujui sulvasti kuin tanssi.
Katsotaan miten ura tästä jatkuu, onnistunut paluu on suoritettu.

Maailmanmestari Wahlström otti rutiinivoiton Kenian Consolata Musangasta. Consolata Musanga oli tasoltaan kaukana Evasta. Jalat ja ködet olivat Musangalla rytmiltään hieman eriparia, mutta hän oli rohkea ja yritteliäs omien kykyjensä rajoissa. Hän yritti ja löi, se tärkeitä ottelun aikaansaamiseksi. Evalle tyylikäs voitto.
Jatkossa Evan on tarkoitus puolustaa ylemmän höyhensarjan WBC:n titteliään Briteissä ja vastaan on tulossa nuori ja voittamaton, kotikehässään iskevä Terri Harper.
Terri Harper on 23 -vuotias ottelija, jolla on hallussaan IBO -liiton tittei. Harper kuuluu Eddie Hearnsin Matchroom Boxingin ottelijoihin.
Harperin lista on nyt lukemissa 9-0-0 (5KO), viidestä viimeottelusta vain yksi on kestänyt täyden ajan.


Jarkko Putkonen joutui taipumaan Espanjassa asustelevan Argentiinan Damian Leonardo Yapurin käsittelyssä.
Jarkko kertoi ottelun jälkeen, että joutui valmistautumaan otteluun loukkaantuneena ja sikäli homma meni vinoon.
Putkonen näytti alkuun hyvältä ja myös siltä, että treenattukin on .
Alku oli todella lupaava, Jarkko esitteli monipuolisia iskujaan vieden jokusen erän nimiinsä.

Yapur painosti alusta alkaen ja oli lopulta kunnoltaan parempi. Putkonen hiipui erä erältä ja jalat muuttuivat hitusen tönköiksi, josta seurasi sellainen ongelma, ettei Jarkko päässyt enää pois tilanteista, joissa hän yritti hyökätä. Niinpä Yapur napsi näyttäviä osumia sitkeästi taistelleeseen Putkoseen.
Erässä neljä Jarkko otti luvut kasiin, mutta tilanne ei näyttänyt kovinkaan pahalta tv:n välityksellä. Erän seitsemän lopussa Yapur osui huomattavasti vaarallisemmin köysiin ajettuun Putkoseen, onneksi kongi soi erän loppumisen merkiksi ja Jarkko pääsi selvittelemään ajatuksiaan omaan kulmaukseensa.

Loppujen lopuksi on todettava, ettei Jarkko ollut mitenkään suuremmin Yapuria huonompi, kunto vaan hiipui erä erältä ja se teki tilanteen vaikeaksi.
Urhea ja sitkeä väsyneen soturin taistelu uran ehkä viimeisessä ottelussa. Ainakaan kotikehässä Jarkkoa ei enää tositoimissa nähdä.


Cruiserin SM -ottelu Kärkkäinen vs Ojapalo
Kaksi vasuria iskivät tulisesti yhteen Suomen mestaruus ottelussa. Kärkkäinen aloitti matsin lupaavasti horjuttaen Lahden Ojapaloa pariinkin otteseen.
Ottelu muttui sotaisaksi turpaan vetämiseksi puolen välin tienoilla. Taka-askelia ei juuri otettu vaan miehet mittasivat kovuuttaa pelottomasti toisiaan murjoen.
Ojapalo ansaitsi voittonsa minun mielestä nimenomaan paremmuudella lähi- tai puolietäisyydellä. Hän kohdisti iskunsa todella tarkasti ja keräsi usein näyttäviä osumia. Kärkkäinen teki töitä valtavasti, mutta osaltaan kovatkin iskut kilpistyivät Ojapalon vahvaan suojaukseen. Laajoilla koukuilla Ojapaloon on vaikea osua ja kun olet liian lähellä, niin Ojapalo rokottaa yläkertaan osumia hämmästyttävän tarkoilla suorillaan.

En tiedä, olisiko lopputulos muuttunut, jos Kärkkäinen olisi pitänyt liikettä yllä ja yrittänyt otella ainakin pääosin pitkien suoriensa takaa ja kohdistaen iskujaan enemmän käsien väliin kuin laajoina koukkuna suojauksen ulkopuolelta tuleviksi
Ojapalon vahvuus oli nyt iskujen tarkkuudessa ja paremmassa suojauksessa. Erot, millä matsi voitettiin olivat pienet, mutta on se todettava, että oikea mies voitti.

Hieno ottelu kokonaisuudessaan, sielujen taistelu ja SM -titteli on upea palkinto kovasta työstä.
Ottelun jälkeen Juho Haapoja kertoi, että hän innostui näkemästään niin kovin, että hän on valmis paluuseen viimeistään ensi syksynä ja hän haastoikin tuoreen mestarin otteluun!
Katsotaan mitä tästä seuraa, Haapoja on kova kaveri, mutta samaa voi sanoa molemmista SM -ottelussa iskeneistä. Kumpikaan ei antanut milliäkään periksi ja tästä tasaisesta ottelusta mielenkiintoisen!
Ammattinyrkkeily.Net onnittelee tuoretta Suomen mestaria! 
Jatkuu...

Julkaistu
29.11.2019
30.11.2019 Vaba Lava, Narva, Estonia
heavy
Robert Helenius 28-3-0 vs Mateus Roberto Osorio 9-4-0

 
Jatkuu...

Julkaistu
27.11.2019
19.12.2019 Apollo Live Club, Helsinki

Helsingissä isketään vielä ennen Joulua usean ottelun tapahtuma! Odotellaan lisätietoa! 
Jatkuu...

Julkaistu
25.11.2019
30.11.2019 Vaba Lava, Narva
Heavyweight
 
Jatkuu...

Julkaistu
24.11.2019
23.11.2019 MGM Grand Garden Arena in Las Vegas,USA
World Boxing Council World Heavyweight Title
Deontay Wilder 41-0-1 vs Luis Ortiz 31-1-0
Voittaja: 
Jatkuu...

Julkaistu
23.11.2019
Viimeisten tietojen mukaan vaikuttaisi siltä, että moninkertainen, usean painoluokan yhä voittamaton maailmanamestari Floyd Mayweather Jr olisi palaamassa kehään.
Paluu menee vuodelle 2020, aivan varmaa tietoa asiasta ei ole, mutta Floydin on kerrottu neuvotelleen jo pidempään UFC pomon Dana Whiten kanssa.

42 -vuotias Mayweather Jr aloitti nyrkkeilyn ammattikehissä vuonna 1996, recordi on nyt lukemissa: 50-0-0 (27ko).

Mayweather Jr on päättänyt uransa jo useasti, edellisen kerran hän palasi kehään näytösottelun tiimoilta Japanissa. Sillon vastassa oli nuori potkunyrkkeilijä nimeltään Tenshin Nasukawa. Vuosi taisi olla 2018.
Sitä edellisessä ottelussan Mayweather Jr iski virallisessa ammattinyrkkeilyottelussa ja vastassahan oli vapaaottelussa maailmanmestarina ollut Conor McGregor. Ottelu oli Conor McGregorin ensimmäinen ammattinyrkkeilyottelu ja tuloshan vuonna 2017 käydyssä ottelussa oli TKO 10 voitto Floydille.

Eräs uutisointi jo kertoikin, että Floyd tulisi kohtaamaan paluuottelussaan Venäjän Khabib Nurmagomedovin. Myös hän on vapaaottelussa kova tekijä, maailmanmestari.

Odotellaan tarkempia tietoja, ehkä paluu tapahtuu, mutta milloin ja ketä vastaan on edelleen aika mysteeri. Varmuutta ei ole mistään tässä vaiheessa.
 
Jatkuu...

Julkaistu
22.11.2019
22.11.2019 Caesars Palace Dubai, Dubai, United Arab Emirates
super light
Jack Catterall 24-0-0 vsTimo Schwarzkopf 20-3-0
super middle
Vijender Singh 11-0-0 vs Charles Adamu 33-14-0
 
Jatkuu...

Julkaistu
20.11.2019
Entinen EU-haastaja Niklas Räsänen, 33, palaa 20 kuukauden ottelutauolta heti vaativalla kehätestillä. 
Jatkuu...

Julkaistu
17.11.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
13.11.2019
Anthony Joshua vs Andy Ruiz - titteliottelu yksinoikeudella Viaplayssa!!

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
13.11.2019
Tälläisiäkin keräilyharvinaisuuksia meiltä löytyy ihan kotimaasta, pari poimintaa valmentaja Mika "Micen" kokoelmasta:
Lopussa uusi maailmanmestari Loreto Garzan kinnaspari nimmareilla varustettuna!

Mike Tyson, Ammattikehissä: 1985-2005

 
Jatkuu...

Julkaistu
09.11.2019
9.11.2019 Chukchansi Park, Fresno, USA
World Boxing Council World Heavyweight Title
Kubrat Pulev 27-1-0 vs Rydell Booker 26-2-0

Raskaan sarjan entinen EBU -mestari ja MM -haastaja Kubrat Pulev nosee kehään Usa:ssa.
38 -vuotias Pulve tulee kohtaamaan Detroitin Rydell Bookerin.
Booker on samaa ikäluokkaa kuin Pulev.
Bulgarian Pulvev nousee kehään selvänä suosikkina, hän on iskenyt voittoja voittojen perään. Uran viimeisin tappio on vuodelta 2014 ja silloin Wladimir Klitschko tyrmäsi hänet erässä 5.
Tämän jälkeen Pulev on voittanut mm: Dereck Chisoran ja Hughie Furyn.

St Marys Band Club, St Marys, New South Wales, Australia
heavy
Lucas Browne 28-2-0 vs John Hopoate 12-6-0
40 -vuotias Australian Lucas Browne yrittää vielä kerran paluuta voittokantaan. Edellisessä ottelussa KO 3 tappio Englannin David Allenille.
Lucas Browne on parhaimmillaan ollessaan WBA:n mestarina, vielä 2016 hän iski Ruslan Chagaevin keskeytyskuntoon.


15.11.2019 Salt Palace, Salt Lake City, Utah, USA
heavy
Junior Fa 18-0-0 vs Devin Vargas 21-5-0
heavy
Hemi Ahio 15-0-0 vs Joshua Tufte 19-3-0

Uuden Seelannin voittamattomat raskaansarjan iskijät ottelevat Ohiossa.
Junior Fa:lla takana pitkä ura amatöörinä, sieltä mm. voitto Joseph Parkerista.

Junior Fa on 196 -senttinen ottelija, edellisessä ottelussaan hän otti voiton veteraani Dominick Guinnista, mutta kävi myös itse luvulla.

23.11.2019 MGM Grand Garden Arena in Las Vegas,
World Boxing Council World Heavyweight Title
Deontay Wilder 41-0-1 vs Luis Ortiz 31-1-0

Voittamaton WBC:n mestari Deontay Wilder kohtaa toistamiseen Kuuban Luis Ortizin!
Miesten eka kohtaaminen oli vuonna 2018, Wilder vei ottelun TKO 10 tuomiolla, mutta oli pahoissa vaikeuksissa vasenkätisen Ortizin kanssa.
Katsotaan miten käy uusinnassa. Ortiz on jo 40 -vuotias ottelija, mutta hän saattaa olla vielä kovassa vedossa. Wilder kuitenkin suosikkina kehään, epäilen että Ortiz on parhaat matsinsa iskenyt.Castleton Banquet & Conference Center, Windham, New Hampshire, USA
vacant World Boxing Council United States (USNBC) Silver Heavy Title
Cassius Chaney 17-0-0 vs Nick Jones 7-2-0

30.11.2019 Casino de Monte Carlo Salle Medecin, Monte Carlo, Monaco
heavy
Sergey Kuzmin 15-1-0 vs Zhilei Zhang 20-0-0
Hughie Fury 23-3-0 vs Pavel Sour 11-2-0

Venäjän 32 -vuotias Sergey Kuzmin kohtaa Kiinan lähes kaksi metrisen Zhilei Zhangin.
Kiinan Zhilei Zhang on edelleen voittamaton, Kuzmin kärsi edellisessä ottelussaan tappion Michael Hunterille.

Molemmilla ottelijoilla on takanan menestystä myös Olympiatyylin nyrkkeilyssä, Zhilei Zhang on saavuttanut Olympia hoopeaa vuonna 2008.
Bell Centre, Montreal, Quebec, Canada
NABF Heavy Title
Arslanbek Makhmudov 9-0-0 vs Samuel Peter 38-8-0
heavy
Simon Kean 17-1-0 vs Siarhei Liakhovich 27-7-0

Venäjän lähes kaksimetrinen, jokaisen vastustajansa tyrmännyt Arslanbek Makhmudov kohtaa ex-mestari Samuel Peterin. 39 -vuotias Peter on hiipunut parhaista päivistään, eikä hänen pitäisi enää edes otella nykyisessä kunnossa.
Kehään nousee myös toinen ex-mestari, nimittäin Siarhei Liakhovich. Hän on nykyisin 43 -vuotias ja takana parin vuoden tauko.

7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
08.11.2019
LOTTA LOIKKANEN ISKEE KOLMEN LIITON MAAILMANMESTARUUDESTA SAKSASSA

Ammattinyrkkeilijä Lotta Loikkanen iskee kolmantena suomalaisena naisammattilaisena ammattinyrkkeilyn maailmanmestaruudesta.

Loikkanen kohtaa kolmen liiton (WIBF, GBU, WBF) hallitsevan mestarin Sarah Bormannin alemman kärpässarjan titteliottelussa 14. joulukuuta Karlsruhessa Saksassa. 
Jatkuu...

Julkaistu
04.11.2019
Julkaistu
29.10.2019
Julkaistu
25.10.2019
Julkaistu
22.10.2019


Aihetta sivuten:


 
Jatkuu...

Julkaistu
17.10.2019
Julkaistu
17.10.2019


Aiemmin uutisoitua:
Chisora vs Parker peruttu, Parker sairaana! Parkerille etsitään korvaajaa kiireellä.

26.10.2019 O2 Arena, Greenwich
Dereck Chisora 31-9-0 vs Joseph Parker 26-2-0
(David Price astuu kehään Parkerin tilalle) 
Jatkuu...

Julkaistu
30.09.2019
Hieno ottelu. Mahtava, onnistuminen ja epäonnistuminen samoissa kansissa.  
Jatkuu...

Julkaistu
28.09.2019
14.12.2019 Madison Square Garden in New York
International Boxing Federation World Light Title

Richard Commey 29-2-0 vs Teofimo Lopez 14-0-0
 
Jatkuu...

Julkaistu
24.09.2019
Julkaistu
06.09.2019
löysin joitakin vanhoja Ammattinyrkkeily.Net valokuvia!
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Julkaistu
24.08.2019
7.12.2019 Riyadh, Saudi Arabia
World Boxing Association Super World Heavy Title
 
Jatkuu...

Julkaistu
09.07.2019
22.2.2020 Las Vegas, Nevada, USA?
World Boxing Council World Heavyweight Title
Deontay Wilder 41-0-1 vs Tyson Fury 28-0-1

Wilder kohtaa Furyn vuonna 2020! Wilderillä ottelu sovittuna 28.9.2019 Kuuban Luis Ortizia vastaan. Myös se ottelu on uusinta!
Wilder vs Fury osa 1 iskettiin 12/2018 ja tulos oli silloin ratkaisematon. Fury konttasi eka matsissa kahdesti, ilman luvunlaskuja Fury olisi ollut voitossa kiinni!
Katsotaan mitä uusinta tuo tullessaan, nyt Fury on varmasti valmis, sillä ennen edellistä ottelua hän palasi kehään parin lämmittelymatsin turvin lähes kolmen vuoden tauolta. Eikä se tauko ollut pelkkää mukavaa mestarin elämää. Fury kärsi sinä aikana pahasta masennuksesta, joka ainakin osaltaan saattoi johtua mestarin rankasta alkoholin ja muiden päihteiden kulutuksesta. Nyt Fury on pysynyt raittiina ja harjoittelu maistuu! 
Jatkuu...

Julkaistu
14.06.2019
Anthony Joshuan keskeytyskuntoon iskenyt Andy Ruiz Jr odottelee uusintaottelua Joshuan kanssa. Andy aikoo kukistaa Joshuan toistamiseen, sen jälkeen on Wilderin vuoro!
Wilderillä on WBC:n titteli, Andylla puolesaan on nyt pitkä rivi titteleitä:
International Boxing Federation World Heavyweight Title
International Boxing Organization World Heavyweight Title
World Boxing Association Super World Heavyweight Title
World Boxing Organisation World Heavyweight Title 
Jatkuu...

Julkaistu
26.02.2019
Julkaistu
07.01.2013
Kings Talli, iltoja, treenejä pressejä, haastatteluja ym luvassa

Kings tallin matseja, seuraavana iskee Susimies Jyrki Vierelä
19.4.1999, Helsinki, Kings Talli 
Jatkuu...

Julkaistu
01.08.2012
Hieman vanhempaa dokkaria julkaisuun, mielestäni todella upea pätkä, jonka kautta varmasti usealle katsojalle välittyy jotain sellaista nyrkkeilystä, mitä on vaikea sanoin kuvata. 
Jatkuu...

Julkaistu
23.01.2010
Julkaisen Ammattinyrkkeily.Net valokuvia ja videoita vuosien varrelta.
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Ammattinyrkkeily.net