Julkaistu
21.10.2021
Julkaistu
16.10.2021
16.10.2021 Königsbrunn, Bayern, Germany
vacant International Boxing Organization World Youth Light Heavy Title
Luca Antonio Cinqueoncie 13-0-0 vs Kilian Weck 5-1-0
light heavy
Uensal Arik 34-2-0 vs Janne Forsman 22-14-0

Forsman kohtaa Saksassa Turkista lähtöisin olevan 40 -vuotiaan Uensal Arikin. Forsman on kiertänyt jo pidempään kehiä ulkomailla. Tappioputki on pitkä, mutta jos mies olisi kunnossa niin tässäkin olisi mahdollisuus vähintäänkin tasaväkiseen otteluun.
Listan perusteella Uensal Arik ei ole mitenkään ylivoimaisen oloinen, vaikka voittoja onkin pääosa urasta ja hän iskee kotikehässään.

Arena Riga, Riga, Latvia
International Boxing Federation World Cruiser Title
Mairis Briedis 27-1-0 vs Artur Mann 17-1-0
super middle
Francis Rozentals 6-0-0 vs Topias Lepo 4-0-0
welter
Sergejs Marcenko 1-0-1 vs Rasmus Bergman 3-0-0

Latvian Mairis Briedis puolustaa IBF -liiton titteliään. Cruiserissa iskevä Briedis on kovanluokan kaveri. Listalla vain yksi tappio ja sekin tuli kovan taistelun jälkeen Oleksandr Usykille vuonna 2018.
Briedis onkin viimeinen kaveri, joka on kyennyt laittamaan Usykin todella ahtaalle. Se on hyvä matsi aikoinaan.

Nyt Briedis tulee kohtaamaan Saksan Artur Mannin ja veikkaanpa, ettei Mann kykene alkuunkaan uhkaamaan Breidisin asemaa mestarina.

Myös kotimaisia nuoria miehiä on mukana tässä illassa, Lepo ja Bergman testaavat kykyjään hienoissa puitteissa MM -ottelun alla.

Kotimainen kaveri näyttää olevan myös kuuluttamassa iltaa, ainakin punnitusta juontaa taitavasti työnsä aina hoitava kultakurkku Tuukka Koistinen!
Mukava nähdä myös Tuukka tositoimissa!
Newcastle Arena, Newcastle, Tyne and Wear, United Kingdom
heavy
Hughie Fury 25-3-0 vs Christian Hammer 26-7-0
World Boxing Organisation World Female Middle Title
Savannah Marshall 10-0-0 vs Lolita Muzeya 16-0-0
middle
Chris Eubank Jr 30-2-0 vs Wanik Awdijan 28-1-0

Newcastle Arenalla nähdään ihan kiinnostavia otteluita.
Tysin Furyn sukulaispoika yrittää pysyä voittojen tiellä, nyt hän kohtaa Romaniasta lähtöisin olevan Christian Hammerin.
Hammer kestää hvin kovikin iskuja ja saattaa laittaa Furyn tiukoille tässä kohtaamisessa.

Naisten puolella nähdään takuuvarmasti taidokasta nyrkkeilyä kun Savannah Marshall puolustaa jälleen titteliään.
Vastassa on mestarin tavoin voittamaton Zambian Lolita Muzeya.
Epäilenpä, että Marshall pistää pystyyn jälleen ylivoimaisen esityksen, niin hyvä hän on.

Chris Eubank Jr pääsee myös vihdoinkin tositoimiin. Jokunen viikko sitten Eubank Jr oli jo nousemassa kehään, mutta vastassa ollutta Anatoli Muratovia ei päästetty kehään asti terveystiedoissa olleiden epäselvyyksien vuoksi.
Nyt uusi yritys ja vastaan tulee Armeniasta lähtöisin oleva Wanik Awdijan. 188 -senttinen on suuresti altavastaajan asemassa.
Mielenkiinoista on nähdä ja todeta Eubank Jr:in kisakunto, sillä mies harjoittelee nykyisin Roy Jones Jr:in ohjauksessa.

Eubank Jr on nykyisin 32 -vuotias, mutta todellinen läpimurto aivan huipulle odottaa edelleen tulemistaan.Chukchansi Park, Fresno, California, USA
World Boxing Organisation World Light Fly Title
Elwin Soto 19-1-0 vs Jonathan Gonzalez 24-3-1
welter
Mikey Garcia 40-1-0 vs Sandor Martin 38-2-0


 
Jatkuu...

Julkaistu
16.10.2021
Suomalaislupaukset metsästävät voittoja Riikan kehässä – myös vastustajat tappiottomia!

Vuonna 2019 ammattilaisdebytoineet Rasmus Bergman, 23 ja Topias Lepo, 26, ovat muiden suomalaiskehätyöläisten tavoin kärsineet coronaviruksen aiheuttamasta tapahtumapulasta ja ottelutilaisuudet ovat olleet harvassa. Bergmanilta löytyy kahdelta vuodelta kolme voittomerkintää ja Lepolta neljä. Kumpikin on iskenyt yhden aiemmista voitoistaan keskeytyksellä. 
Jatkuu...

Julkaistu
16.10.2021
Edis Tatlin ja Gianluca Ceglian välinen ammattinyrkkeilyn EM-ottelu isketään joulukuussa

Edis Tatlin (32–3) ja Gianluca Ceglian (17–3–1) välinen kevytsarjan EM-kamppailu järjestetään viimein loppuvuodesta. Nyrkkeilijät nousevat kehään Ruskeasuon liikuntahallissa Helsingissä 11. joulukuuta. Illan aikana nähdään useita muitakin kovatasoisia otteluita. 
Jatkuu...

Julkaistu
16.10.2021
Poimintoja Facebookosiomme puolelta: 
Jatkuu...

Julkaistu
12.10.2021
9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas

 
Jatkuu...

Julkaistu
10.10.2021
9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas

 
Jatkuu...

Julkaistu
08.10.2021
Robert Heleniuksen paluuottelu sekä Tyson Fury vs Deontay Wilder -trilogian huipentuma Viaplayn superillassa

9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas
Heavy
Robert Helenius 30-3-0 (19KO) vs Adam Kownacki 20-1-0 (15KO)


Illan pääottelussa WBC:n MM-ottelussa nähdään alla mainuttujen kolmas kohtaaminen:
Tyson Fury 30 0 1 vs Deontay Wilder 42-1-1Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy osoitteessa viaplay.fi/ppv.
viaplay.fi/ppv

"Unelma maailmanmestaruudesta ajaa minua eteenpäin, enkä pysähdy ennenkuin olen saavuttanut unelmani!" -Robert Helenius


Kuvaa klikkaamalla Viaplayn PPV palveluun:


 
Jatkuu...

Julkaistu
05.10.2021
Helenius kohtasi Puolan Adam Kownackin ensikertaa 7.3.2020, tuloksena upea voitto ennen täyttä aikaa.
Miten on uusinna laita? Kykeneekö Robert jälleen voittoon vai nähdäänö kehässä uudelleen syntynyt Kownacki?

Robert on hionut kuntoaan Alabaman auringon alla, hän on ollut Wilderin sparrarina, mutta leirille on tuotu myös lyhyempiä kavereita imitoimaan Kownackin rajusti hyökkäävää tyyliä.

Ottelu on onneksemme tilattavissa Viaplayn palvelusta, hurjia kertoimia matsehin tajoilee Unibet!
Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy osoitteessa viaplay.fi/ppv.
viaplay.fi/ppvEntäpä Furyn ja Wilderin kolmas kohtaaminen? Wilder on valmistaunut otteluun uuden valmentajansa Malik Scottin avustama. Parivaljakko on sikäli erikoinen, että he ovat myös otelleet toisiaan vastaan vuonna 2014. Wilder tyrmäsi Malik Scottin eka erässä.

Fury ja Wilder kohtasivat toisensa ensikertaa vuonna 2018.
Eka ottelu päättyi ratkaisemattomaan, vaikka Fury otti lukua erissä 9 ja 12. Hän kuitenkin kykeni nousemaan kanveesilta ja taisteli ottelun loppuun.
Fury oli jo aimmin ollut mestarina kukistaessaan Wladimir Klitschkon vuonna 2015. Fury ei kuitenkaan puolustanut titteliään kertaakaan vaan sairastui masennukseen, mukana tulivat alkoholin ja huumeiden sävyttämä surullisempi jakso. Fury ei noussut kilpakeään vuosina 2016-2017, mutta kykeni paluuseen vuonna 2018.
Parin lämmittelymatsin jälkeen Wilder hyväksyi Furyn vastustajakseen ja siitä Wilderin ongelmat sitten alkoivat. Fury on nimittäin iso, peräti 206 -senttinen ja yllättävän ketterä liikkeissään.

Wilder ja Fury iskivät toistamiseen WBC:n tittelistä vuonna 2020. Fury vei ottelun nimiinsä TKO 7 tuomiolla. Wilder otti luvut erissä 3 ja 5, lopulta avustaja heitti pyyhkeen kehään ja hyvä niin. Wilder oli ottamassa pahaa selkäsaunaa väsähtäen kesken ottelun.

Mielenkiinoista on nähdä, missä kunnossa miehet kehään nousevat. Molemmat ovat harjoitelleen varmasti hyvin ja päivän kunto ratkaisee.
Pienikin herpaantuminen saattaa tietää syvää unta, etekin Wilder on iskujen tehon puolesta sarjan pelottavin kaveri. On aivan sama, mitä tuulimyllyä hän käsillään pyörittää, sille teot puhuvat karua kieltään. 42 -voittoa, 41 KO.

Eri asia on, että saako 201 -senttinen Wilder upotettua kovimpia iskujaan taitavan Furyn leukaperiin? Kaikki on mahdollista etenkin teoriassa, sillä Fury on kontannut urallaan useamman kerran ja osuipa Otto Wallinkin pahoja osumia Furyn kohdatessaan.


Fury kuitenkin kehään selvänä suosikkina, odotellaan ottelun alkua!


Vuonna 2020 kirjoitin ennakkoa Heleniuksen ja Kownackin kohtaamisesta, taidan pitää samaan linjaa edelleen:

Helenius kohtaa voittamattoman Kownackin
7.3.2020 Barclays Center, Brooklyn
Heavy
Adam Kownacki 20-0-0 vs Robert Helenius 29-3-0

Voitolla kohden MM -ottelua on kupletin juoni!

Kownacki on nyt rankattuna WBC#6, WBA#3, IBF#3 ja WBO#3!!
Robbe rankattuna mm: WBA#6!!

Kownacki on 191 -Senttinen, hän ei taka-asekelia yleensä ota vaan tulee eteenpäin ja lyö-..mutta sitten se tärkein: Oman näkemyksen mukaan tämä tyyli sopii Robbelle juurikin parhaiten jos hermo, kunto ja leuka vaan kestää prässiä.

Osumia tulee varmasti, mutta hyvä kunto ja tarkka suojaus ja oikeanlainen liikkuminen vähentävät iskujen vaikuttavuutta.

Robben vastaiskut olivat aiemmin myrkyllisiä, niihin kaatuu jokainen, jos hyvin osuu. Nyt tsemppiä Robbelle, paluu juurille tyylillisesti voisi olla kova juttu juuri nyt.

Antaa Kownackin hyökätä, koska se tekee sen 95% varmuudelle anyway..siihen kovia skodeja vastaan?

Tässä se helpoin osa-alue..eli kirjoittaa asiasta:)

Tekeminen on toinen juttu, nyt vastassa on kivenkova kaveri maailman huipulta, joka yrittää tosissaan lyödä päätä irti. Uskon silti edelleen, että Robbe pystyy tähän! Kannustan loppuun asti!

Kownackia on lyöty paljon koko uran ajan ja joskus sekin saattaa alkaa näkymään tekemisessä..onko se aika nyt, se selviää. Robbelta tarvitaan anyway 110 % tekemistä ja kovaa asennetta!

Kovuus tosiaan ei ole ollut koskaan Robben ongelma, jokaista matsia mies on lähtenyt voittamaan ja se on yksi syy, miksi miestä arvostan näin korkealle.

Tämän tason matseihin meiltäpäin mennään harvoin, ei etenkään raskaassa sarjassa, joka on ammattinyrkkeilyn kuninkuusluokka.

Toivon, että Robbe etenee tästä MM -otteluun ja tekee historiaa, mutta matsi kerrallaan. Onnea!

Tulevana viikonloppuna sitten rytisee uusintojen merkeissä!! 9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas
Heavy
Robert Helenius 30-3-0 (19KO) vs Adam Kownacki 20-1-0 (15KO)


Illan pääottelussa WBC:n MM-ottelussa nähdään alla mainuttujen kolmas kohtaaminen:
Tyson Fury 30 0 1 vs Deontay Wilder 42-1-1

Unibet korottaa Furyn ja Wilderin kertoimet 30.00 uusille asiakkaille Aikaisin sunnuntaiaamuna MGM Grand Garden -areenalla nähdään Deontay Wilder vs. Tyson Fury: osa 2. Herrat kohtasivat edellisen kerran 1. joulukuuta 2018 historiallisesti tasaääniin päättyneessä matsissa. Kumman tiimissä sinä seisot? 
Jatkuu...

Julkaistu
25.09.2021
ELIS ETSII YHÄ ISOA, RUMAA SUOMALAISTA

Pieni, suuri mies ja tutusti pää vinossa. Siinä Elis Askin ulkoinen olemus Sisältä löytyy optimismia niin, että kovin harvoin on suru ehtinyt Eliksen puseroon. Miten se Elis miettikään: ” Huomisella on omat surunsa, onneksi se päivä on vasta huomenna”

Elis Ask on erilainen, poikkeava.
Siksi ei ole ihmekään, että hän juhlii 50-vuotispäiviään nyrkkeilemällä Helsingin jäähallissa. Tuo pieni, suuri mies on seilannut nykypäivän hermoja repivän arjen omassa mutkattomassa filosofiassaan. Huomisella on omat surunsa, onneksi se päivä on vasta huomenna.

Tässä normaalille arjen pakertajalle ylivoimaisessa viisaudessa on Eliksellä kulunut mukavasti ensimmäiset 50 vuotta. Ilman stressiä ja vatsavaivoja. Siitä vaan.

Juuri niin, ensimmäiset 50 vuotta. Elis on katajaista sukua, jossa melkein jokainen on tavoittanut kompuroimatta sata vuotta. Iida-tätikin, - jonka Elis väitti voittavan kehässä aina jokaisen suojattinsa kun hän halusi kertoa, kuinka surkeita he olivat – oli kuollessaan 105 ja risat. Iidan hommeleita hoitelee nyt Margaret-täti, joka on vasta 105 ja Eliksen mukaan mahtavassa kunnossa.
Ollaan kyllä rautaisessa porukassa juhlimassa. Todellisuudessa ei Eliksen elämä ole ollut kuitenkaan pelkkää vihellystä, vaikka Elis esittääkin osansa maailmanvalloittajana loistavasti. Tiedän, että arki on usein koetellut, ravistellut rajustikin. Nyrkein isketty kenkätehdaskin meni ennätysvauhtia konkkaan ja muut vaikeudet saatettiin lukea muutoissa – loistokodin parketilta viidennen linjan piskuiseen yksiöön.

MESTARI EI LANNISTU

Mutta silloinkin Elis puhui vain tilapäisjärjestelystä. Mestarihan ei koskaan lannistu. Tänään 0n onneksi jo paremmin ja kotiin noustaan kolmatta linjaa takaisin. Paras osa Elistä löytyykin kodin seinien sisällä. Siellä Elis on rakastava, mutta samalla vaativa isä. Muuten ei voi ymmärtääkään. että joskus niin ylivoimaisissa vaikeuksissa kasvoi harmoninen perhe.
Erikoisestin lapset ovat Eliksen silmäteriä ja on ainoita asioita, jossa Eliksellä ei ole tippaakaan teatteria mukana. Sillä heillä on tukeva maa jalkojensa alla.

- Itse en käynyt edes kansista loppuun kun sota tuli väliin, mutta lapset ovat käyneet senkin edestä- Kodin harmonian sitoja on ollut kuitenkin ”se friidu”, kuten Elis vaimoaan nimittää, Tarmon salilla, Helsingin työväentalolla, Eliksen poikamaisuuteen rakastunut Laila on saanut todella tuta nyrkkeilyn luoman kunnian, sen antaman vaurauden, mutta myös ammatin epävakauden. Kaikessa tässä myrskyssä hän on seisonut mukana.

PUMPUMLEFFOJA

Kun tapasin Eliksen eilen, hän oli juuri käynyt rautakiskalla ja ahmi lännen sarjoja.

- Rocky Marcianon, sen sen raskaansarjan maailmanmestarin kanssa, me käytiin usein leffassa. Amerikassa ja aina katsomassa vain pumpumleffoja. Lännen miehen tuleekin olla nyrkkeilijän paras kaveri. Tapa jäi veriini ja koska täällä ei näe tarpeeksi niitä leffoja, on tyydyttävä sarjiksiin. Kun mä luen vielä näitä englantilaisia painoksia, niin opin samalla kieltä.

Elis käänsi tämänkin jutun hienosti edukseen, joten erä Elikselle. Elis heittää Lontoota muuten kummasti. Kaverinsa, Idi Aminin kanssa hän teki kauppoja englanniksi, jota Idi ei Eliksen mukaan puhunut kieliopillisesti oikein, mutta onneksi sentään ymmärrettävästi. Ja Elis lähti valtiovierailulle Ugandaan.

LASTENKODISSA- EI KARTSALLA

Elis on erilainen, poikkeava. Liian monio syyttää vaikeuksistaan lapsuutta, mutta tässäkin Elis on erilainen.

- Snadina mä oli lastenkodissa ja huutolaispoikana Tikkurilassa. Ei se ollut mutsin syytä, ettei se voinut pitää meitä kotona. Kyllä lastenkodissa oli parempi olla kuin kartsalla.
Elis vie minua maailman eri kolkkiin vauhdilla, ettei kynä ehdi mukaan. Useimmin kuitenkin Amerikkaan, sillä siellä hän on ollu peräti 29 kertaa.
Palaan kuitenkin Tarmon salille, jonne Elis ilmestyi 1942. Heti huomattiin, että Elis oli urheilijalahjakkuus. Hypättiin vaikka mäkeä, niin hän sai sukset tottelemaan. Ja kun hän astui kehään, hän oli heti mestari.
Ura nousi pystysuoraan kohti tähtiä ja itse nyrkkeilyn Mekka, Amerikkakin mieltyi lapsenkasvoiseen suomalaiseen, joka tyrmäsi pinoon kaiken kokeneita ammattilaisia. Miksi Eliksestä ei kuitenkaan tullut maailmanmestaria, vaikka lahjat sitä edellyttivät?

- Vieraan on tietysti vaikeata päästä titteliotteluihin.

”VÄISTIN VÄÄRIN”

Minulla oli kyllä hyvät taustavoimat, sillä asioitani hoitivat itse Joe Louis ja Jack Dembsey.
Nousin kolmanneksi haastajaksi silloiselle maailmanmestarille, Willie Pepille, pääsin jopa näytösotteluun samaan kehään, mutta sitten väistin väärin Jackie Gravesin koukun ja uni tuli. Toisena syynä näen sen, että valmentajani antoi minulle Valloissa sellaisia tököttejä, jotka polttivat vatsahermoni karrelle ja olin valmis palaamaan kotiin.
Elis oli loistava nyrkkeilijä, siitä voimme olla ainakin yhtä mieltä. Siitä saimme omakohtaisen näytteen, kun Elis tyrmäsi 1951 Messuhallissa Ranskan Pierre Montanen. Nyrkkeilyfanit puhuvat vieläkin niistä kahdennentoista erän koukuista, jotka heittivät ranskalaisen kauas kanveesille.
Nyrkkeilytekniikka ihastuttaa, mutta vasta taito iskeä kuivan tylysti tekee idolin. Elis syöpyi koukkuineen lähtemättömästi suomalaiseen mieleen. Siksi olikin hyvä, että Eliksen putoaminen esiottelijaksi tapahtui ulkomailla.

Totesin äsken, ettei mestari lannistu. Mieleeni nousee kuitenkin eräs kirje, jonka sain Elikseltä 1955. Se oli raaputettu jossain Euroopan merimieskirkon asuntolassa. Tunsin, että pohja oli saavutettu Eliksen kirjoittaessa: - Jomi, älä ala koskaan ammattinyrkkeilijäksi.

PILVEN HATTAROITA

Joku ajoneuvo sattui kuitenkin tielle ja Elis palasi Suomeen ja puhui heti milleistä ja pilven hattaroista.
Elis on erilainen, poikkeava.
pilven hattaroiksi ristin hänen puheensa ”Askin tallista”, joka alkaa kohta potkia Euroopan mestareita, mutta olin väärässä. Tiede lupasi muuttaa ihmisen mielen täydellisesti kolmessa kuukaudesssa, mutta kun Elis pääsi vauhtiin, hän teki sen kolmessa viikossa ja niin syntyi Askin talli 1957. Löytyi nyrkkeilijöitä, syntyi Euroopan mestareita ja rahoittajiakin.

KEHÄÄN SMOKISSA

Ja sitten astuikin Elis kehään mustassa smokissa. Puhalsi puhurin lailla mikkiin, kuten oli nähnyt ystävänsä Frank Sinatran tekevän Las Vegasissa ja sitten ”HYVÄT NYRKKEILYN YSTÄVÄT”. Ja katsomo vastasi aina : ” HYVÄ ELIS”

Kerran pelkäsin katsomon reagoivan toisin, kun Elis joutui kertomaan heille, ettei illan pääottelija tulisikaan esiintymään kehässä. Synnynnäisenä ihmistuntijana Elis otti esiin ilme numeron, johon sisältyi aseet riisuvaa hymyä hymyä höystettynä surumielisellä katseella. Ja Elisa aloitti:

- Ennen kuin alatte viheltää, niin antakaa mun lausua muutama sana. Edgar Baselin piti tulla tänne vuorenvarmasti, mutta en tiedä minne se on mennyt. Elis selaili hämmentyneenä papereitaan, etsien puheelleen jatkoa, mutta yleisö oli antanut jo anteeksi – Hyvä Elis! Eliksen puheet ovatkin ovatkin monelle illan clou. Vielä kertaakaan ei Elis ole päässyt niissä kirjoitettuun loppuun. Aina on joku tunnelma muuttanut sen muotoa. Milloin Elis on alkanut keskustella yleisönsä kanssa, milloin muuten vain alkanut kertoilla suojattiensa harjoittelusta tai harjoittelemattomuudesta. Mutta tämähän onkin vapaasti puhumisen taidon huipentuma suurten puhujien tavaramerkki. Joten mitäs minä tässä nyt.

Elis on järjestänyt 48 Askin tallin iltaa ja koko tämän ajan etsinyt, aina Torontoa myöten, isoa, rumaa suomalaista, josta hän tekisi raskaansarjan maailmanmestarin. Se on hänen unelmansa ja on oleva myös seuraavat 50 vuotta.

HÄRMÄSSÄ PITÄÄ OLLA HAALARIT

Elis on erilainen, poikkeava.

Hän ei ole tehnyt päivääkään kunnollista työtä. Näin kerrotaan ja ihmetellään kuinka hän tulee toimeen.

- Täällä härmässä ymmärretään, ettei ellei meikäläinen ole haalareissa, ei se tee mitään työtä. Mä olen kuitenkin parikymmentävuotta tehnyt nyrkkeilyn eteen 15-tuntisia päiviä. Harvalla duunarilla hommat alkavat, kuten mulla, jo viiden maissa aamulla. Vien kavereita lenkille. Kyllä se työstä käy. Ei se palkka tästä ole ruhtinaallista tosiaankaan ollut, mutta lapset ovat saaneet käydä koulunsa ja ruokaa on ollut melkein aina. Elis on elämänfilosofiansa harras puolustaja.
Hänen filosofiansa on monessa muussakin mielessä poikkeava.
Siitä esimerkki:
Radiosta ja telkkarista tuttu kasvo, Raimo Lintuniemi, oli niitä Eliksen halamia pitkiä, komeita miehiä. Elis opettikin Raimolle oikean suoran salaisuuden mutta kysäisi siinä samassa;
”Eihän kaverilla vaan ole mitään oppiarvoja?” Raimon piti silloin tunnustaa, että kyllä hän on kauppakorkean käynyt. Elis riisui hanskat ja totesi: ” Ei, ei siitä sitten tule mitään!”

Lintuniemi pysyi kuitenkin Eliksen ystävänä ja auttoi häntä jopa erään illan synnyttämisessä. Sai tehtäväkseen painattaa 5000 lippua. Hän teki työtä käskettyä ja muutama päivä ennen suunniteltua iltaa hän pyysi Elikseltä pari lippua, tutuille pankinjohtajille.
- Saat ne kaikki.
???
- Iltaa ei ole!
Elis oli erilainen, poikkeava.

Summana Elis on kuitenkin symppis. Minun, Lintuniemen Raimon, Idi Aminin, Sillin Vekan, Kämäräisen Vilin ja Mannen Malmilta mielestä. Ensimmäistä kertaa mekin maksamme runsaat satamarkkaa pääsystä jonkun hepun synttäreille. Mutta Elis on erilainen, poikkeava.

Tavataan jäähallissa

Jorma Limmonen Iltasanomat 13.4.1976 
Jatkuu...

Julkaistu
22.09.2021
9.10.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas
Heavy
Robert Helenius 30-3-0 (19KO) vs Adam Kownacki 20-1-0 (15KO)


Illan pääottelussa WBC:n MM-ottelussa nähdään alla mainuttujen kolmas kohtaaminen:
Tyson Fury 30 0 1 vs Deontay Wilder 42-1-1


"Unelma maailmanmestaruudesta ajaa minua eteenpäin, enkä pysähdy ennenkuin olen saavuttanut unelmani!" -Robert Helenius

 
Jatkuu...

Julkaistu
17.09.2021
Otetaas nopea katsaus raskaansarjan tilanteeseen!

Tärkeimpänä uutisena meillä on tietenkin se, että Robert Heleniuksella on edelleen matsi tiedossa! Ottelu on siirtynyt useita kertoja, mutta jälleen meillä on päivämäärä mitä kohden Robbekin tähtää huippukuntoaan.


 
Jatkuu...

Julkaistu
12.09.2021
Julkaistu
05.09.2021
Julkaistu
17.07.2021
Jo edesmenneen Pekka Kokkosen harjoittelua, Pekka oli maailmanluokan iskijä ehdottomasti!

Raskaan keskisarjan top 10 miehiä aikoinaan!


Alla Pekan Em -ottelun julisteesta mallinnus. Kyseessä ei siis ole orginaali juliste vaan Arto Varvin tietokoneella tehty mallinnus, joka pyrki olemaan aitoa vastaava.

 
Jatkuu...

Julkaistu
11.09.2020
Aina ei vartaloonkaan tarvii kiskoa laajemman väistön kautta. 
Jatkuu...

Julkaistu
01.06.2020
Julkaistu
06.09.2019
löysin joitakin vanhoja Ammattinyrkkeily.Net valokuvia!
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Julkaistu
23.01.2010
Julkaisen Ammattinyrkkeily.Net valokuvia ja videoita vuosien varrelta.
Kuvatekstejä en jaksa nakutella, mutta vuosiluvut on kai suunnilleen sinnepäin;)
Nyrkkeilyä aktiivisemmin seuraavat varmaankin tunnistavat kuvien henkilöt ja tietävät mikä tapahtumna on milloinkin kyseessä.
 
Jatkuu...

Ammattinyrkkeily.net